Εβελίνα Παπούλια: Ο Στάνκογλου, το καμαρίνι και η… ντουζιέρα

Η Εβελίνα Παπούλια έχει συνεργαστεί στο παρελθόν με τον Γιάννη Στάνκογλου. Ο γνωστός ηθοποιός έκανε μια παρέμβαση στην εκπομπή “Ενώπιος Ενωπίω” και μίλησε για την σχέση τους, ενώ έκανε και αποκαλύψεις.

“Είναι ένα ξεχωριστό πλάσμα η Εβελίνα, είναι ένας άνθρωπος ο οποίος είναι η χαρά της ζωής, χαίρεσαι να δουλεύεις μαζί της, είναι πάντα με το χαμόγελο, πάντα έχει κάτι ωραίο έξυπνο και με χιούμορ να πει, αντιμετωπίζει τις δυσκολίες με έναν τρόπο που ζηλεύω, τα κάνει εύκολα τα πράγματα, την έχω ζηλέψει πάρα πολλές φορές” είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

“Μπορεί να κάνει τα πάντα και το έχω ακούσει από πάρα πολλούς σκηνοθέτες, μπορεί να τραγουδήσει, μπορεί να παίξει δράμα, να παίξει κωμωδία, μπορεί να χορέψει. Είναι τεράστιο χάρισμα αυτό που έχει. Έχει μια καθαρότητα στο βλέμμα της, ότι έχει να πει θα στο πει και αυτό είναι πολύ όμορφο. Έχει μια υπέροχη ισορροπία” κατέληξε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Η ιστορία για το καμαρίνι και την ντουζιέρα

“Όταν δουλεύαμε στο Θέατρο Πάνθεον είχε ένα υπέροχο καμαρίνι και εγώ της έλεγα συνέχεια θέλω να μπω να κάνω ένα ντουζάκι στο ωραίο ντουζ της και πάντα με άφηνε” είπε ο Γιάννης Στάνκογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ