Εβελίνα Παπούλια: Χαίρομαι όταν κάνω δύσκολες δουλειές – Τι είπε για τους “Δύο Ξένους” και το Mega

βΗ γνωστή ηθοποιός Εβελίνα Παπούλια υποδύεται την Κλυταιμνήστρα στην Ηλέκτρα του Σοφοκλή και όπως λέει είναι ένας ρόλος που ήθελε πολύ να τον ερμηνεύσει.

“Η φετινή χρονιά έχει αρκετή κούραση και ορθοστασία αλλά είναι σωματική. Επειδή αγαπώ πολύ τη δουλειά μου, δεν νιώθω ποτέ να κουράζομαι. Χαίρομαι όταν κάνω δύσκολες δουλειές. Με γεμίζει ψυχικά και ταυτόχρονα νιώθω πως μαθαίνω νέα πράγματα, δεν μένω στάσιμη”, είπε η ταλαντούχα ηθοποιός μιλώντας στην εφημερίδα ‘Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής’.

Αναφερόμενη στην ρόλο της Κλυταιμνήστρας είπε: “Σε αυτή την εκδοχή ερμηνεύω ένα αλαζονικό εγωκεντρικό πλάσμα, που αγαπά την εξουσία. Μισεί την κόρης της Ηλέκτρα και φοβάται τη στιγμή που ο Ορέστης θα εμφανιστεί για να πάρει εκδίκηση για τον πατέρα του… Η αλήθεια είναι ότι την Κλυταιμνήστρα ήθελα πολύ να την παίξω στη ζωή μου. Και χαίρομαι που μου δόθηκε η ευκαιρία από τον Άρη Μπινιάρη. Είναι ένας σπουδαίος αμφιλεγόμενος ρόλος που έχει ουσία και σοβαρό μέτρο δυσκολίας”.

Ερωτηθείσα για το Mega και τους “Δύο Ξένους” είπε “Ήταν μια εποχή με έμπνευση, πολλές δουλειές και χρήματα. όλα ήταν ολοκληρωμένα. Ήταν μια ωραία εποχή που θα ήθελα να την ξαναζήσουμε”.

Πηγή πληροφοριών: εφημερίδα Ελεύθερος Τύπος της Κυριακής

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.