Eurovision 2021: Αρνητικός ο frontman των Mâneskin σε τεστ για χρήση ναρκωτικών

Αρνητικό βγήκε το τεστ για χρήση ναρκωτικών του Νταμιάνο Νταβίντ, frontman των Mâneskin, των νικητών στον φετινό διαγωνισμό της Eurovision.

Μόλις προσγειώθηκαν στην Ιταλία ο 22χρονος ρόκερ έσπευσε να υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις για να αποδείξει αυτό που υποστήριζε από την πρώτη στιγμή, ότι δεν κάνει χρήση ναρκωτικών.

Σάλος είχε ξεσπάσει όταν χρήστες των social media παρατήρησαν ότι ο Νταμιάνο έσκυβε πάνω στο τραπέζι στο Green Room θεωρώντας ότι έκανε χρήση κοκαΐνης. Εκείνος όταν ρωτήθηκε για το πλάνο στη συνέντευξη μετά τη νίκη του το αρνήθηκε κατηγορηματικά, επέμεινε ότι δεν κάνει χρήση ναρκωτικών, υποστήριξε ότι ο Τόμας είχε σπάσει ένα ποτήρι και ότι θα κάνει τεστ για να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς του.

H EBU στήριξε τον frontman των νικητών από την πρώτη στιγμή αφού σε ανακοίνωση τόνισε πως άνθρωποι του διαγωνισμού εντόπισαν σπασμένο ποτήρι στο πάτωμα, στη θέση του Νταμιάνο. Ο 22χρονος καλλιτέχνης επέμεινε ότι θα υποβληθεί σε τοξικολογικές εξετάσεις και επειδή η EBU δεν προλάβαινε να το διοργανώσει, δεσμεύτηκε ότι θα το κάνει μόλις επέστρεφε στην Ιταλία. Ο ίδιος δήλωσε ότι αισθανόταν φοβερά προσβεβλημένος από αυτές τις εικασίες.

Η Γαλλία απαίτησε απόλυτη διαφάνεια, ενώ πρόσθεσε ότι δεν θα υποβάλει ένσταση, και έτσι δεν θα άλλαζε το αποτέλεσμα του Διαγωνισμού.

Η EBU σε ανακοίνωσή της πριν από λίγο επεσήμανε ότι έχει δει “το τεστ για χρήση ναρκωτικών το οποίο έκανε εθελοντικά ο τραγουδιστής των Måneskin, το οποίο βγήκε αρνητικό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ