Έτσι θα συνδυάσετε το κραγιόν σας με το υπόλοιπο μακιγιάζ

Ένα κραγιόν ολοκληρώνει υπέροχα κάθε μακιγιάζ και δεν θα μπορούσε να λείπει από τις ανοιξιάτικες τάσεις!

Mάλιστα σε καιρούς κρίσης, οι πωλήσεις κραγιόν ανεβαίνουν. Είναι το λεγόμενο lipstick effect, όπου οι γυναίκες αγοράζουν κραγιόν σαν έναν οικονομικό τρόπο να προσθέσουν λίγη πολυτέλεια στην καθημερινότητά τους.

Μπορεί να προτιμάτε τα έντονα κόκκινα χείλη ή ένα φυσικό nude. Ίσως πάλι, το gloss να είναι η πρώτη σας επιλογή. Σε κάθε περίπτωση δείτε παρακάτω τους πιο φρέσκους συνδυασμούς που εστιάζουν στα χείλη, για να εμπνευστείτε και να δημιουργήσετε το δικό σας ιδανικό makeup look τους επόμενους μήνες.

Λαμπερή επιδερμίδα και nude κραγιόν

Αυτό είναι ένα soft glam σύνολο που συνδυάζει καφέ και ασημί σκιές, ροζ blush και το πιο φυσικό κραγιόν! Να θυμάστε να χρησιμοποιήσετε ένα lip liner, για να μείνει σταθερό το χρώμα όλη μέρα.

Ασημένια μάτια και κόκκινο κραγιόν

Για εσάς που αγαπάτε την έξτρα λάμψη, δοκιμάστε ένα ματ κόκκινο κραγιόν και έντονα μάτια σε τόνους του ασημί! Ότι πρέπει για μια βραδινή έξοδο. Για μια πιο απλή εκδοχή με glitter, μπορείτε να κάνετε μόνο μια λεπτή γραμμή eyeliner στο πάνω βλέφαρο. Θα έχετε ένα παρόμοιο και πιο ευκολοφόρετο αποτέλεσμα!

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Tyanna (@allglazeduptyanna)

Μεταλλικό πράσινο στα μάτια και lip gloss

Αν θέλετε να εστιάσετε στα μάτια, πάρτε παράδειγμα από το παρακάτω look, που συνδυάζει ένα υπέροχο ιριδίζον πράσινο και καφέ μολύβι με nude lip gloss στα χείλη: το απόλυτο 90’s lip. Το μυστικό για να κρατήσετε την ισορροπία με τόσο έντονες σκιές, είναι να αφήσετε φυσικό το υπόλοιπο μακιγιάζ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη jessica (@jessiscg)

Glitter στα μάτια και πορτοκαλί κραγιόν

Αυτός είναι ένας σχετικά απλός συνδυασμός με πολύ ωραίο αποτέλεσμα! Το χρυσό glitter στα μάτια ανοίγει το βλέμμα, χωρίς να είναι υπερβολικό. Έτσι θα προσθέσετε έξτρα λάμψη στο μακιγιάζ σας και θα αναδείξετε το χρώμα στα χείλη. Επίσης προσέξτε τον τόνο του κραγιόν, που είναι ανάμεσα σε κόκκινο, πορτοκαλί και κοραλλί και είναι το τέλειο χρώμα για την άνοιξη και το καλοκαίρι!

Στρας με nude κραγιόν

Αν ακόμα θαυμάζετε τα γεμάτα στρας και λάμψη μακιγιάζ του Euphoria, δείτε κι αυτόν τον συνδυασμό! Το nude κραγιόν είναι πολύ κλασικό και ταιριάζει τέλεια στα έντονα μάτια. Για πιο φυσικό αποτέλεσμα, επιλέξτε ένα τόνο κραγιόν ή gloss κοντινό στο φυσικό χρώμα των χειλιών σας.

Πηγή: InStyle

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ