Έτοιμος να γίνει μπαμπάς δηλώνει ο Κώστας Φραγκολιάς – Τι λέει για το… κάρμα

Συνέντευξη στη Νίκη Κώτσου

Έχοντας αναρρώσει από τον κορονοϊό, ο Κώστας Φραγκολιάς αποκαλύπτει στη Realife ότι μόλις μετακόμισαν με τη σύντροφό του, Δώρα Πατσιώτη, σε μεγαλύτερο σπίτι, καθώς, όπως εκμυστηρεύεται, είναι έτοιμοι να κάνουν οικογένεια. Περιγράφει πώς γνώρισε την αγαπημένη του πριν από μια 20ετία και μιλά για το «Happy Day» του Alpha και την παιδική του γειτόνισσα, Σταματίνα Τσιμτσιλή.

Με το «Happy Day» έχετε μιλήσει για τη νέα σεζόν;

Όπως όλα δείχνουν, θα είμαι και του χρόνου στο «Happy Day». Περνάω πολύ καλά. Έχουμε καλή συνεργασία, με τα παιδιά είμαστε οικογένεια. Ιδιαίτερα με τον Δημήτρη Παπανώτα, με τον οποίο γνωριζόμαστε από το 1994, όπως και με τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Είχαμε κοινό στέκι, από το σχολείο. Τότε η πιτσιρικαρία πήγαινε σε ένα μέρος. Όσοι ήμασταν στη Λαμπρινή πηγαίναμε στο ίδιο σημείο, σε ένα ζαχαροπλαστείο. Εκεί γνώρισα και τη Σταματίνα Τσιμτσιλή. Ήμασταν γειτονάκια.

Φοβήθηκες με την πανδημία σε επαγγελματικό επίπεδο; Το ρωτώ αυτό γιατί έχουν «καταργηθεί» πολλά επαγγέλματα…

Στο κομμάτι της υποκριτικής, φυσικά υπήρχε ανασφάλεια, γιατί όλα διακόπηκαν από τον κορονοϊό. Έκλεινα δουλειές, κάποιες φορές ξεκινούσαμε και πρόβες για παραστάσεις, που τελικά δεν έγιναν ποτέ. Τώρα συζητώ με το κανάλι για τη συμμετοχή μου σε κάποιο σίριαλ.

Σιδερένιος από τον κορόνοϊό! Πώς τον πέρασες;

Δυστυχώς, με βρήκε σε μια περίεργη φάση κόπωσης, γιατί, εκτός του «Happy Day», ασχολούμαι και με την επιχείρηση της συντρόφου μου, ενώ συγχρόνως κάναμε και μετακόμιση. Επειδή, λοιπόν, είχα ακούσει σχετικά με το εμβόλιο ότι, όταν το κάνεις, ενδέχεται να παρουσιάσεις τα συμπτώματα του κορονοϊού, είχα προγραμματίσει τον εμβολιασμό μου λίγο αργότερα, όταν θα είχαμε τακτοποιήσει τις υποχρεώσεις μας. Τελικά δεν πρόλαβα. Κατά τη διάρκεια της νόσησής μου, κάθε ημέρα ήταν διαφορετική. Είχα μυαλγίες, βήχα, μπούκωμα, λίγα δέκατα, αλλά ευτυχώς μέχρι εκεί.

Μετακομίσατε σε καινούργιο σπίτι;

Ναι, αφήσαμε το σπίτι στο κέντρο, όπου μέναμε, και πήγαμε στη Ραφήνα. Για εμένα είναι μεγάλη αλλαγή, γιατί όλα τα χρόνια έμενα στο κέντρο.

Σκοπεύετε να μεγαλώσετε την οικογένειά σας;

Βρήκαμε απλά μια πολύ ωραία ευκαιρία για να μετακομίσουμε σε ένα ωραιότερο περιβάλλον. Είμαστε στο νέο μας σπίτι εδώ και ένα μήνα, αλλά ακόμη δεν έχουμε βρει χρόνο να ξεπακετάρουμε. Έχουμε ακόμη κούτες στο υπόγειο.

Άρα, σκέφτεστε το μέλλον της σχέσης σας…

Ναι. Είμαι σε κάποια ηλικία που τι μένει; Να κάνω οικογένεια. Έχουμε περάσει πολλά, είμαστε μεγαλο-παιδιά πια. Δεν είμαστε πιτσιρίκια. Ξέρουμε πολύ καλά τι θέλουμε και, ναι, θα ήθελα να γίνω μπαμπάς. Είμαστε μαζί από το 2017, αλλά γνωριζόμαστε από το 1992! Τη Δώρα τη γνώρισα από τη βραδινή δουλειά που έκανα ως μπάρμαν. Ήμασταν και παλαιότερα ζευγάρι…

Και πώς έγινε η επανασύνδεση;

Ήμασταν για ένα πολύ μικρό διάστημα μαζί, για περίπου έξι μήνες. Μετά από αρκετά χρόνια, χρειάστηκε τη βοήθειά μου για ένα ζήτημα και έτσι μου ξύπνησε ξανά το ενδιαφέρον.

Αν δεν είναι αυτό μοίρα, τότε τι είναι;

Ναι, μάλλον είναι κάρμα!

Δηλαδή θα παντρευτείτε μόνο αν κάνετε παιδί;

Ναι.

Θα κάνετε γάμο ή σύμφωνο συμβίωσης;

Γάμο, νομίζω.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Exit mobile version