Ερωτευμένη ξανά η Ματίνα Ζάρα – Ο άνδρας που μπήκε στη ζωή της μετά τον Λάμπρο Χούτο

Μπορεί η Ματίνα Ζάρα να τραγουδά «Ελεύθερη κι ωραία», ωστόσο ο μάνατζερ Χρήστος Βαρδάλος φαίνεται ότι ενέπνευσε τη γνωστή ερμηνεύτρια να γυρίσει σελίδα στην προσωπική της ζωή.

Της ΑΛΕΞΑΝΔΡΑΣ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

“Ελεύθερη κι ωραία” τραγουδά η Ματίνα Ζάρα στο νέο της single, όμως όλα δείχνουν ότι το τραγούδι δεν είναι βιωματικό… Η τραγουδίστρια φέρεται να έχει έρθει κοντά με έναν άνθρωπο που την κάνει χαρούμενη και την ενέπνευσε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της.

Η Ματίνα Ζάρα απασχόλησε τη δημοσιότητα όταν λίγα 24ωρα πριν από τον γάμο της με τον πρώην διεθνή ποδοσφαιριστή Λάμπρο Χούτο αποφάσισε να βάλει τέλος στη σχέση τους. Είναι τολμηρή, δεν φοβάται να ζήσει όπως επιθυμεί, χωρίς εκπτώσεις και «πρέπει», με μόνο γνώμονα αυτό που της υπαγορεύει το ένστικτό της. Μετά το δύσκολο διάστημα που ακολούθησε τον χωρισμό, η Ματίνα βλέπει την προσωπική της ζωή και πάλι υποσχόμενη, αφού, σύμφωνα με πληροφορίες της Realnews, ο Χρήστος Βαρδάλος έχει καταφέρει να κεντρίσει το ενδιαφέρον της.

Η γνωριμία τους έγινε πριν από λίγο καιρό και αφορμή στάθηκε η συνεργασία της Ματίνα Ζάρα με τον Θοδωρή Φέρρη. Ο Χρ. Βαρδάλος είναι ο άνθρωπος πίσω από κάθε επιτυχημένη κίνηση του τραγουδιστή. Από την πρώτη κιόλας συνάντηση της ερμηνεύτριας και του μάνατζερ, προκειμένου να συζητήσουν τις λεπτομέρειες αυτής της συνεργασίας, υπήρξε αμοιβαία έλξη.

Αθήνα – Θεσσαλονίκη

Η Ματίνα Ζάρα και ο Θοδωρής Φέρρης εμφανίζονται στο «Barbarella» στη Θεσσαλονίκη, ενώ η Κατερίνα Λιόλιου συμπληρώνει το σχήμα, που αυτή τη στιγμή είναι από τα πιο επιτυχημένα της πόλης. Η Ματίνα, όμως, έχει έναν ακόμη λόγο να χαίρεται, καθώς το πρώτο της ελληνόφωνο single «Ελεύθερη κι ωραία», που κυκλοφορεί από την Panik Records, σε μουσική του Βασίλη Γαβριηλίδη και στίχους του Δημήτρη Τσάφα, έχει αποκτήσει ήδη φανατικό κοινό.

Πέρα από την επαγγελματική επιτυχία, η τραγουδίστρια φαίνεται ότι απολαμβάνει και μια όμορφη περίοδο όσον αφορά τα προσωπικά της. Ελάχιστοι, ωστόσο, γνωρίζουν γι’ αυτό το ειδύλλιο, αφού τόσο εκείνη όσο και ο άνδρας που τη γοήτευσε επιθυμούν να δώσουν χρόνο στη σχέση τους για να δουν πώς θα εξελιχθεί. Γι’ αυτό τον λόγο οι δυο τους εκμεταλλεύονται κάθε ευκαιρία προκειμένου να είναι μαζί, ενώ συχνά ταξιδεύουν παρέα από την Αθήνα με προορισμό τη Θεσσαλονίκη.

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realnews

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ