Εριέττα Κούρκουλου: Η στήριξη στον Καπουτζίδη και το απαράδεκτο σχόλιο που δέχθηκε – “Τρίζουν τα κόκκαλα του Κούρκουλου”

Οι χρήστες των social media αποθέωσαν τον Γιώργο Καπουτζίδη για την απάντηση που έδωσε σε ομοφοβικό σχόλιο που δέχθηκε κατά τη διάρκεια του τελικού της Eurovision. Το ίδιο έκανε και η Εριέττα Κούρκουλου μέσω Instagram, όμως λίγο αργότερα δέχθηκε κι εκείνη ένα χυδαίο μήνυμα από follower της, το οποίο δημοσιοποίησε. 

«Γιατί μας το βροντοφωνάζει συνέχεια… Εύχομαι και στον γιο σου, αφού λες μπράβο, άντε να τρίζουν τα κόκκαλα του Κούρκουλου», έγραφε το μήνυμα.

«Κι όμως υπάρχουν αυτοί οι άνθρωποι… Και είναι και γυναίκα (που πιθανώς να φέρει ένα παιδί στον κόσμο)» ήταν η αντίδραση της Εριέττας Κούρκουλου στο συγκεκριμένο σχόλιο.

Η αποστομωτική απάντηση Γιώργου Καπουτζίδη

«Αυτή ήταν η Cornelia Jakobs από τη Σουηδία. Πολύ θερμή υποδοχή στο στάδιο για ένα από τα φαβορί της βραδιάς. Και βλέπετε, εγώ δεν είπα τίποτα. Κύριος. Γιατί ψηφίζετε σήμερα και θέλω να έχετε καθαρό μυαλό. Επίσης, την Πέμπτη που σχολίαζα τη Σουηδία, κάποιος μου έγραψε ότι είμαι κακιά αδερφή. Που αδερφή είμαι, αλλά είμαι καλή. Κι όμορφη κι έξυπνη και πετυχημένη. Και μη σοκάρεστε. Αυτά πρέπει να τα συζητάμε. Και να τα συζητάμε ανοιχτά. Αν δεν τα συζητήσουμε, δεν θα τα αντιμετωπίσουμε ποτέ” ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.