Επιστρέφει στο σανίδι η Καραγιάννη

Επιστρέφει στο σανίδι η Καραγιάννη

Η μεγάλη κυρία του ελληνικού κινηματογράφου επιστρέφει σε αθηναϊκό θέατρο ύστερα από δυόμισι χρόνια.

Η Μάρθα Καραγιάννη θα πρωταγωνιστήσει στη θεατρική παράσταση «Η μαμά είπε μη» που υπογράφουν από κοινού οι Γιώργος Βάλαρης και Στέλιος Παπαδόπουλος. Μετά τα πετυχημένα «Μήλο» και «Σ’ αγαπάω, αλλά…», το συγγραφικό δίδυμο κλείνει ραντεβού με το κοινό από τις 18 Οκτωβρίου στο θέατρο Αμιράλ με μια σουρεαλιστική σπονδυλωτή κωμωδία που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και μίνι μιούζικαλ αφού η μουσική και ο χορός καταλαμβάνουν μεγάλη έκταση σ’ αυτήν.

 

 

«Νιώθω τεράστια τιμή που με εμπιστεύτηκε η Μάρθα Καραγιάννη» λέει στην «Espresso» ο Γιώργος Βάλαρης, ο οποίος υπογράφει τη σκηνοθεσία του έργου, συμπληρώνοντας ότι η καλή ηθοποιός δέχτηκε να συμμετάσχει στο «Η μαμά είπε μη» χωρίς να έχει διαβάσει το έργο ολοκληρωμένο. «Με τη Μάρθα γνωριστήκαμε πριν από χρόνια και αγαπηθήκαμε από την πρώτη στιγμή. Με έχει τιμήσει με την παρουσία της σε όλες τις δουλειές που έχω κάνει στο θέατρο» συνεχίζει ο κ. Βάλαρης, ο οποίος θα βάλει τη σφραγίδα του και στη δημιουργία της παράστασης. Μαζί με τη Μάρθα Καραγιάννη στο «Η μαμά είπε μη» θα συμπράξουν η ντίβα του λυρικού θεάτρου Νίνα Λοτσάρη και η βραβευμένη από την Ελληνική Ακαδημία Κινηματογράφου Μίνα Ορφανού. Η τελευταία συνεργάστηκε και πρόπερσι με τη Μάρθα στους τηλεοπτικούς (και πολύπαθους!) «Βασιλιάδες» που έμειναν ανολοκλήρωτοι. «Μπορεί να πρόκειται για τρεις ανόμοιες καλλιτεχνικές προσωπικότητες, ωστόσο δένουν πάρα πολύ επί σκηνής» σχολιάζει ο σκηνοθέτης σχετικά με τον ιδιαίτερο θίασο, ο οποίος συμπληρώνεται από τη Λίλη Τσεσματζόγλου και τον Ράφτη Μυλωνά.

Η πρώτη ανάγνωση του κειμένου έγινε προχθές στον χώρο του θεάτρου Αμιράλ και ο Γιώργος Βάλαρης μοιράστηκε αμέσως την πρώτη φωτογραφία του συγκεντρωμένου καστ με τους διαδικτυακούς φίλους του στο facebook.

Πηγή: Espresso

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ