Επιστρέφει στην τηλεόραση η Ελένη Μενεγάκη; – Τι ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ελένη Μενεγάκη απουσιάζει φέτος από την τηλεόραση και φαίνεται ότι πεθύμησε τα τηλεοπτικά πλατό. Με νέο story στο Ιnstagram, η Ελένη Μενεγάκη τόνισε πόσο της έχουν λείψει οι τηλεθεατές της.

Στο βίντεο λίγων δευτερολέπτων που ανέβασε στο προφίλ της, η γνωστή παρουσιάστρια καθισμένη σε μία τσουλήθρα λέει στους followers της “μου λείψατε”, στέλνοντας τους παράλληλα πολλά φιλιά.

Το συγκεκριμένο instastory σχολιάστηκε στην πρωινή εκπομπή του Star, “Στη Φωλιά των Κου Κου”. Οι περισσότεροι συνεργάτες της εκπομπής αναφέρθηκαν στην απόφαση της Ελένης Μενεγάκη να κάνει insta story από την τσουλήθρα της, όμως η Κατερίνα Καραβάτου εστίασε στις δύο λέξεις που είπε η δημοφιλής παρουσιάστρια.

«Εντάξει, εγώ κατάλαβα τελείως διαφορετικά πράγματα από αυτά. Είδαμε την Ελένη, ήταν αρκετά όμορφη και το κομβικό σημείο σε αυτό το στόρι είναι το “Μου λείψατε”. Εγώ θεωρώ ότι ανακοινώνει -κατά κάποιο τρόπο- επιστροφή στην τηλεόραση παιδιά. Δεν είναι τώρα η Ελένη Μενεγάκη να λέει, “Μου λείψατε” και να στέλνει φιλιά. Για μένα είναι ξεκάθαρο», ανέφερε η Κατερίνα Καραβάτου.

Δείτε τα βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ