Επίσημη πρεμιέρα «Οι Άθλιοι» : Ποιοι επώνυμοι βρέθηκαν στο Κέντρο Πολιτισμού “Ελληνικός Κόσμος”

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «ΟΙ ΑΘΛΙΟΙ», σε σκηνοθεσία και θεατρική διασκευή Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, μαζί με έναν θίασο 22 καταξιωμένων και ταλαντούχων ηθοποιών την Κυριακή 5 Νοεμβρίου.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Άνθρωποι από τον χώρο των Τεχνών και του Θεάτρου τίμησαν την παράσταση με την παρουσία τους. Μεταξύ αυτών: ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης, η Έφη Μουρίκη, ο Γιάννης Τσιμιτσέλης, η Κατερίνα Γερονικολού, ο Θανάσης Κουρλαμπάς, η Φωτείνη Μπαξεβάνη, η Ελισάβετ Μουτάφη, ο Κρατερός Κατσούλης, η Ευγενία Δημητροπούλου, η Σοφία Βογιατζάκη, ο Γιώργος Καραμίχος, ο Νίκος Ορφανός, ο Πάνος Σταθακόπουλος, η Ελένη Καρακάση, η Ρέινα Εσκενάζυ, ο Γιώργος Γαλίτης, η Φωτεινή Ντεμίρη, ο Χάρης Γρηγορόπουλος, ο Βασίλης Κούκουρας, ο Χάρης Χιώτης και η Βίβιαν Κοντομάρη.

 

 

Η παράσταση απέσπασε εξαιρετικά σχόλια τόσο για τη σκηνοθεσία της Κωνσταντίνας Νικολαΐδη, όσο και για τις ερμηνείες του θιάσου. Τα εντυπωσιακά σκηνικά και κοστούμια από τη Μαρία Φιλίππου, οι χορογραφίες από τη Χριστίνα Φωτεινάκη, οι ατμοσφαιρικοί φωτισμοί από τη Μελίνα Μάσχα, η πρωτότυπη μουσική και τα live τραγούδια του Γιάννη Οικονόμου σε στίχους Μαγδαληνής Παλιούρα, καθώς και το video art της Βικτωρίας Βελοπούλου ταξίδεψαν, με έναν μαγικό τρόπο τους θεατές στη Γαλλία του 19ου αιώνα.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ