Επική δήλωση: Πασίγνωστο μοντέλο μιλά για τη… μορφολογία του στήθους της

Υπήρξε εποχή που η Κάρα Ντελεβίν σκεφτόταν να κάνει αυξητική στήθους, αν και πλέον, όπως δηλώνει, αισθάνεται πιο άνετα από ποτέ. Το πασίγνωστο μοντέλο μιλώντας σε podcast αναφέρθηκε στη σεξουαλικότητά της αλλά και στη… μορφολογία του στήθους της που την ώθησε να σκεφτεί μήπως πρέπει να κάνει πλαστική.

Όπως είπε, σκεφτόταν να κάνει πλαστική επέμβαση επειδή τα στήθη της είναι “άνισα”, δηλαδή το ένα είναι είναι μεγαλύτερο από το άλλο. Ωστόσο, αποφάσισε να μην το κάνει, αφού αντιλήφθηκε ότι κάποια πρότυπα ομορφιάς είναι “δυσεύρετα”.

Πάντως, δεν απέκλεισε την πιθανότητα μίας επέμβασης στο μέλλον, στην ουσία “ανυπομονεί” καθώς ισχυρίστηκε πως οι διάσημοι θα έπρεπε να είναι ειλικρινείς για τις δικές τους αισθητικές επεμβάσεις.

“Από τότε που ήμουν παιδί, σκεφτόμουν ότι ‘θέλω να κάνω επέμβαση στήθους. Τα στήθη μου είναι άνισα. Ήμουν πολύ κοντά στο να το κάνω αλλά ευτυχώς η στιγμή έφυγε: ‘αν ήταν να το κάνω, τότε δεν νομίζω ότι θα μπορούσα να είμαι ειλικρινής γι’ αυτό’. Αυτό θα ήταν πρόβλημα, επειδή πιστεύω ότι τα νέα κορίτσια ή τα νεαρά αγόρια πρέπει να ξέρουν ότι κάποια πράγματα δεν είναι διαθέσιμα από τη φύση, πράγμα που είναι εντάξει. Αυτό είναι το μοντέλο της σύγχρονης επιστήμης και είναι εντάξει, είναι τέλειο, αλλά αυτό που το κάνει λυπηρό είναι ότι οι άνθρωποι δεν μπορούν να μιλήσουν γι’ αυτό” είπε καλεσμένη στο podcast η 28χρονη Βρετανίδα καλλονή.

Πρόσθεσε πως “ανυπομονώ να κάνω κάτι” ενώ παραδέχτηκε ότι έφτιαξε τα δόντια της και εξέφρασε την άποψη ότι πολλοί αστέρες μπαίνουν κάτω από το νυστέρι λόγω “βαθιάς ανασφάλειας”.

Μιλώντας ανοιχτά για τη σεξουαλικότητά της -δηλώνει πανσέξουαλ- είπε πως ακόμη οι άνθρωποι θεωρούν το θέμα του σεξ “απίστευτα άβολο” και θέλει να ανοίξει τη συζήτηση σχετικά με την αυτοϊκανοποίηση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ