Επειγόντως στο νοσοκομείο η σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ

Στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε εσπευσμένα η Χάιλι Μπίμπερ, με τους γιατρούς να αναρωτιούνται αν η κατάστασή της συνδέεται με Covid-19

Επειγόντως στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε η Χάιλι Μπίμπερ, σύζυγος του Τζάστιν Μπίμπερ, πριν από λίγες ημέρες και έπρεπε να νοσηλευτεί καθώς αντιμετώπιζε κάποια προβλήματα στον εγκέφαλο που επηρέαζαν ακόμη και τις κινήσεις της, όπως μετέδωσε το TMZ.

Το 25χρονο μοντέλο εισήχθη στο νοσοκομείο στο Παλμ Σπρινγκς πριν από μερικές ημέρες. Σύμφωνα με τις πηγές, η κατάστασή της επηρεάζει την κίνησή της και οι γιατροί εικάζουν ότι μπορεί να συνδέεται με κορονοϊό. “Μας είπαν ότι έχει επηρεαστεί ο τρόπος που κινείται και τα συμπτώματα είναι τυπικά για πολύ μεγαλύτερους ηλικιακά ανθρώπους” επεσήμαναν οι πηγές που πρόσκεινται στο 25χρονο μοντέλο.

Οι πηγές αναφέρουν ότι οι γιατροί έκαναν σειρά εξετάσεων και ερευνούν μήπως τα συμπτώματα συνδέονται με κορονοϊό καθώς πριν από μερικές εβδομάδες ο σύζυγός της είχε διαγνωστεί θετικός αλλά από τότε είχε αναρρώσει. Η Χάιλι φέρεται να πήρε εξιτήριο, αλλά οι γιατροί ακόμη δεν μπορούν να καταλάβουν την αιτία που προκάλεσε τα ιατρικά προβλήματα της νεαρής γυναίκας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ