Εντυπωσιακή η χθεσινή συναυλία των Guns N’ Roses στο Λονδίνο – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Στα πλαίσια της ευρωπαϊκής περιοδείας των Guns N’ Roses, μία εντυπωσιακή συναυλία έγινε εχθές και άλλη μία θα γίνει απόψε στον ίδιο χώρο, στο Tottenham Hotspur Stadium του Λονδίνου. Εχθές υπήρχαν οι ευχάριστες εκπλήξεις, υπήρχαν όμως και τα δυσάρεστα.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Στα ευχάριστα βέβαια συγκαταλέγεται η εμφάνιση της country τραγουδίστριας Carrie Underwood στη συναυλία.

Νωρίτερα στη φετινή χρονιά, ο Axl Rose είχε συνοδέψει την Carrie Underwood στη σκηνή του Stagecoach Festival, ερμηνεύοντας δύο κλασικά κομμάτια των Guns N’ Roses. Εκείνη τη βραδιά η Carrie την είχε χαρακτηρίσει ως την καλύτερη βραδιά της ζωής της…!

Εχθές το βράδυ η Carrie Underwood ανταπέδωσε τη χάρη και εμφανίστηκε μαζί τους στο στάδιο της Tottenham. Τραγούδησε μαζί με τον Axl Rose και το συγκρότημα το “Sweet Child O’ Mine” και το “Paradise City”, που έκλεισε και την εκδήλωση.

Η Underwood μπόρεσε να κάνει την εμφάνιση έκπληξη διότι βρισκόταν στην Αγγλία συμπτωματικά, προκειμένου να προωθήσει το νέο της άλμπουμ “Denim and Rhinestones”.

Ανάμεσα στα κομμάτια που έπαιξαν οι Guns N’ Roses στη συναυλία ήταν βέβαια και το “Welcome To The Jungle”, το “Live And Let Die” των Wings, μιά διασκευή στο τραγούδι των Stooges “I Wanna Be Your Dog”, ο Slash έκανε το σόλο του πάνω στο θρυλλικό “Born Under A Bad Sign” του Albert King, έπαιξαν το masterpiece του Bob Dylan “Knockin’ On Heaven’s Door” προσθέτοντας σαν εισαγωγή το “Only Women Bleed” του Alice Cooper και το “Patience” με εισαγωγή από το “Blackbird” των Beatles.

Παρόλα αυτά υπήρχαν και οι αναποδιές. Το κονσέρτο καθυστέρησε να αρχίσει για μία ώρα περίπου λόγω προβλημάτων με τον ήχο. Γι’ αυτό τον λόγο το ένα support act ακυρώθηκε, δεν έπαιξε ο Michael Monroe, έπαιξε μόνο ο Gary Clarck Jr.

O Axl Rose σταμάτησε την συναυλία καθώς παίζανε το “Estranged” επειδή οκόσμος παραπονιόταν ότι δεν άκουγε καλά. Βλέπετε προς χάριν των μεγάλων οθονών γίνονται κάποιες εκπτώσεις στα ηχητικά. Τελικά το setlist των τραγουδιών ήταν μικρότερο από το κανονικό της ευρωπαϊκής περιοδείας.

Τέλος, στο stage υπήρχαν ουκρανικές σημαίες καθώς και μία κιθάρα του Slash είχε τα ουκρανικά χρώματα.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ