Ένας χρόνος χωρίς την Whitney

Ένας χρόνος χωρίς την Whitney

Ήταν 15:55 της 11ης Φεβρουαρίου 2012, όταν η Whitney Houston άφηνε την τελευταία της πνοή στην πολυτελή σουίτα της, μέσα στη μπανιέρα της.

Η σουίτα 434 του ξενοδεοχείου Hilton Beverly Hills θα γινόταν πρώτο θέμα σε όλο τον κόσμο.

Η είδηση του θανάτου της έκανε τον γύρο του πλανήτη και βύθισε στο πένθος τους θαυμαστές της αλλά και τον κόσμο του θεάματος.

 

Η “Φωνή” όπως την αποκαλούσαν είχε “φύγει” και ήταν μόλις 48 ετών, κυνηγημένη από τους προσωπικούς της δαίμονες. 

Ως επίσημη αιτία του θανάτου της αναφέρεται ο πνιγμός. Τα ναρκωτικά, όμως, που βρέθηκαν στο δωμάτιό της, δεν αφήνουν αμφιβολίες ότι η Whitney έφυγε ηττημένη από το μεγάλο της πάθος.

Το τι ακολούθησε, δεν μπορεί να περιγραφεί. Το δωμάτιο σφραγίστηκε, η κόρη της κατέρρευσε, η ταφή με τα διαμάντια μονοπώλησε το ενδιαφέρον και φωτογραφίες που σοκάρουν έκαναν την εμφάνισή τους.

Το όνομά της ξεπουλήθηκε χιλιάδες φορές, προσωπικά της αντικείμενα χάθηκαν από το δωμάτιο και αναφορές, ψεύτικες ή πραγματικές φιγούραραν στον Τύπο. Ακόμα και η ίδια η οικογένειά της εκμεταλλεύτηκε το θάνατό της.

H Whitney ήταν μια από τις καλύτερες φωνές που ανέδειξε ποτέ η παγκόσμια μουσική βιομηχανία. Είχε στην κατοχή της εκατοντάδες βραβεία και τα τραγούδια της σκαρφάλωναν στις υψηλότερες θέσεις των chart.

Είχε τα πάντα, αλλά δεν της αρκούσαν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ