Εμινέ Ερντογάν: Σάλος με την πανάκριβη τσάντα της που κοστίζει 2,650 ευρώ – ΦΩΤΟ

Η Εμινέ Ερντογάν προκάλεσε για άλλη μια φορά έντονες αντιδράσεις στην Τουρκία, καθώς εμφανίστηκε πρόσφατα στη σύνοδο της G20 στη Ρώμη με μια πανάκριβη τσάντα.

Ανάμεσα σε άλλες πρώτες κυρίες και κυρίους, η σύζυγος του Ταγίπ Ερντογάν εθεάθη με μια τσάντα του ιταλικού οίκου ταξιδιωτικών ειδών Valextra, περασμένη στον δεξί της ώμο κατά την διάρκεια της επίσκεψή της στο Μουσείο Capitolini της πρωτεύουσας της Ιταλίας.

Εμινέ Ερντογάν,Μπριζίτ Μακρόν

Εμινέ Ερντογάν στο μουσείο Καπιτολίνι

Σύμφωνα με τον ιστότοπο της Valextra, το κόστος της εν λόγω τσάντας από μοσχαρίσιο δέρμα ανέρχεται στις 2.250 στερλίνες (2.648 ευρώ), δηλαδή 29.263 τουρκικές λίρες. Την πληροφορία αυτή εξακρίβωσαν τα ΜΜΕ της αντιπολίτευσης που αναζήτησαν και βρήκαν τελικά την τιμή της τσάντας. Αν και η Εμινέ Ερντογάν μας έχει συνηθίσει στις “προκλητικές” εμφανίσεις της με τις ακριβές στυλιστικές προτιμήσεις της και τα εξίσου ακριβά αξεσουάρ της, πολλοί ήταν κι αυτή τη φορά οι χρήστες των social media που σχολίασαν αρνητικά το εκλεπτυσμένο γούστο της. Ένας χρήστης, μάλιστα, σχολίασε για την τσάντα της ότι «στοιχίζει όσο και το αυτοκίνητο που θέλω».

 

Valextra, Εμινέ Ερντογάν, τσάντα

Στο παρελθόν η σύζυγος του Τούρκου προέδρου έχει επαλειμμένα ξεσηκώσει σάλο, λόγω των ακριβών ενδυματολογικών επιλογών της δεδομένου του ότι μεγάλη μερίδα του πληθυσμού της χώρας ζει στα όρια της φτώχειας. Να σημειωθεί ότι την ίδια αναστάτωση είχε προκαλέσει, όταν φόρεσε πανάκριβο ρολόι, αξίας 30.000 λιρών στην παρουσίαση του βιβλίου της στη Νέα Υόρκη.

Εμινέ Ερντογάν, ρολόι

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ