Έμιλυ Κολιανδρή για Χρήστο Λούλη: «Έχει καθίσει στο σπίτι με τα παιδιά, για να δουλέψω εγώ»

Google Προσθέστε το ENIKOS ως προτιμώμενη πηγή στη Google

Η Έμιλυ Κολιανδρή και ο Χρήστος Λούλης είναι μαζί από το 2002, ενώ παντρεύτηκαν το 2008. Στη διάρκεια της κοινής τους ζωής έχουν αποκτήσει 2 παιδιά, τον Αλέξανδρο που γεννήθηκε το 2011 και την Σμαράγδα που ήρθε στον κόσμο το 2015.

Καλεσμένη την Δευτέρα (5/5) το απόγευμα στην εκπομπή της Νάνσυς Ζαμπέτογλου και του Θανάση Αναγνωστόπουλου, «Στούντιο 4», η ηθοποιός που πρωταγωνιστεί στη δραματική σειρά της ΕΡΤ «Ηλέκτρα», μίλησε για τον σύζυγό και συνάδελφό της και αναφέρθηκε στις υποχωρήσεις που έχουν κάνει και οι 2 επαγγελματικά, για την οικογένειά τους.

Κατά τη διάρκεια της συνέντευξής της, η Έμιλυ Κολιανδρή εξομολογήθηκε πως: «Όταν έχω πολλή δουλειά το πρώτο πράγμα που θυσιάζω είναι ο εαυτός μου! Είναι κάτι που έχω συνηθίσει, αλλά το κάνει και ο Χρήστος αυτό».

Στη συνέχεια, η καλλιτέχνις εξήγησε ότι: «Όσο περνάνε τα χρόνια και οι υποχρεώσεις της οικογένειας αυξάνονται, το έχει κάνει και αυτός και το έχει κάνει και για μένα. Γιατί κάποιες φορές πρέπει ο ένας να κάνει πίσω, για να κάνει κάτι μεγάλο επαγγελματικά ο άλλος. Ο Χρήστος έχει καθίσει στο σπίτι με τα παιδιά, για να δουλέψω εγώ και το εκτιμώ!».

Google Προσθέστε το ENIKOS στην Google
Ακολουθήστε το ENIKOS στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.