Έμιλυ Κολιανδρή: «Είναι ανακατώστρα – Είχε ανακαλύψει τη σχέση μας πριν το πούμε σε κανέναν» – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ, «Στούντιο 4» βρέθηκε το μεσημέρι της Πέμπτης 22 Φεβρουαρίου η Έμιλυ Κολιανδρή.

Η αγαπημένη ηθοποιός, με αφορμή την τηλεοπτική σειρά του κρατικού καναλιού «Ηλέκτρα», στην οποία και πρωταγωνιστεί, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στη φιλία που διατηρούν με τον σύζυγό της, Χρήστο Λούλη, με άλλους καλλιτέχνες ενώ πρόδωσε και την ανακάλυψη της Ελένης Κοκκίδου.

Ειδικότερα, η Έμιλυ Κολιανδρή σημείωσε χαρακτηριστικά πως «κάνουμε παρέα και με άλλους ηθοποιούς. Ειδικά τα παλιά τα χρόνια, στην προ παιδιών εποχή, κάναμε παρέα κυρίως με ηθοποιούς γιατί βγαίναμε μετά την παράσταση. Έχουμε κρατήσει βεβαίως σχέσεις και μέσα σε αυτά τα χρόνια με πολλούς έχουμε γίνει οικογένεια. Μας έχουν βαπτίσει τα παιδιά μας, μας έχουν παντρέψει. Κουμπάρος μας είναι ο Νίκος Καραθάνος και η Ελένη Κοκκίδου μάς έχει βαπτίσει τον Αλέξανδρο».

«Η Ελένη Κοκκίδου είχε ανακαλύψει τη σχέση μας με τον Χρήστο πριν το πούμε εμείς σε κανέναν. Μεγάλη ανακατώστρα! Το είχε αντιληφθεί γιατί ήμασταν μαζί στις ίδιες πρόβες και ήταν μεγάλη γάτα! Γάτα, είναι γάτα! Και τελικά έγινε νονά του παιδιού μας».

«Μετά από τα παιδιά. έχουμε ευτυχήσει και είμαστε αρκετά τυχεροί και σε αυτό το κομμάτι γιατί κάνουμε παρέα με τους γονείς των φίλων των παιδιών μας αλλά πάλι τυγχάνει να είναι άνθρωποι που μας ταιριάζουν. Οπότε είμαστε έξι – επτά οικογένειες που κάνουμε πολλή παρέα, πάμε μαζί τριήμερα. Αυτό δεν είναι αυτονόητο να συμβεί γιατί έχω βρεθεί και σε παρέες που δεν μπορούμε να επικοινωνήσουμε» συμπλήρωσε, με χαμόγελο, η Έμιλυ Κολιναδρή στο ψυχαγωγικό μαγκαζίνο της δημόσιας τηλεόρασης.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ