Της Ελένης Καραμήτσου
Η νέα σειρά του Netflix “Emily in Paris” είναι ό,τι πρέπει για να ξεφύγετε λίγο από την… πεζή καθημερινότητα και να ταξιδέψετε στο Παρίσι. Πρωταγωνιστεί η Λίλι Κόλινς, κόρη του ρόκσταρ Φιλ Κόλινς, αλλά σίγουρα αυτός που κλέβει τις εντυπώσεις είναι ο “καυτός” γείτονάς της, Γκαμπριέλ, Λούκας Μπράβο.
Ο Γάλλος σεφ είναι ο πρώτος που γνωρίζει η Έμιλι, όταν κατά λάθος προσπαθεί να μπει στο δικό του διαμέρισμα αντί για το δικό της, καθώς μένει από κάτω της. Η έλξη είναι αναμφίβολη. Τα προβλήματα αρχίζουν όταν η Έμιλι, αφού φιλιούνται, συνειδητοποιεί ότι έχει σχέση και μάλιστα με μια νέα φίλη της. Οι τρεις τους μπαίνουν σε μια σειρά προβλημάτων.
Ως μοντέλο έχει συμβόλαια με τα πρακτορεία Tribe Management και Viva Model Management. Έχει συνεργαστεί με τον οίκο Chanel.
Μιλώντας, επίσης, στο Entertainment Weekly είπε ότι όταν τον κάλεσαν για να του επιβεβαιώσουν ότι ο ρόλος είναι δικός του βρισκόταν σε διακοπές, στο βουνό με έναν βοσκό προσπαθώντας να αποφύγει τον πολιτισμό και όταν επέστρεψε στην πρώτη συνάντηση για την ανάγνωση του σεναρίου με τη Λίλι Κόλινς και άλλους συντελεστές τους περιέγραφε πώς φτιάχνουν κατσικίσιο τυρί. Για τον δημιουργό της σειράς Ντάρεν Σταρ είπε ότι είναι ένα είδωλο. “Μεγάλωσα με το Sex & the City”. Οι φίλοι μου έλεγαν δεν θα έπρεπε να το βλέπεις αυτό κι εγώ θα έπρεπε να το δείτε αυτό. Υπάρχουν τόσες πληροφορίες για το τι πρέπει και τι δεν πρέπει να κάνεις και επίσης είναι διασκεδαστικό”. Σημείωσε ότι του αρέσει πολύ ο τρόπος γραφής του Σταρ και πως όταν τον συνάντησε αρχικά τον φοβόταν και ήταν πολύ ντροπαλός, αλλά ο δημιουργός της σειράς ήταν τόσο ευγενικός, προσγειωμένος και ανθρώπινος που τον έκανε να αισθανθεί πολύ άνετα μαζί του και φιλικά”.
Για τον ρόλο του Γκαμπριέλ που αποτελεί αντικείμενο πόθου για την πρωταγωνίστρια ενώ ήδη βρίσκεται σε σχέση σημείωσε: “Πιστεύω ότι αντανακλά την πραγματικότητα της γενιάς μας που αντιμετωπίζει τη μονογαμία και την πολυγαμία. Η μονογαμία είναι κάτι νέο στην ανθρώπινη ιστορία, δεν θέλω να μιλήσω πολύ γι’ αυτό, δεν είμαι επαγγελματίας, αλλά είναι η πραγματικότητα. Πιστεύω ότι όλο και περισσότερο οι γενιές δεν θέλουν να ανήκουν σε κανέναν. Και υπάρχουν τόσο πολλές πληροφορίες και τόσο διαφορετικοί τρόποι να συναντήσεις διαφορετικούς ανθρώπους που νιώθω ότι οι άνθρωποι αντιμετωπίζουν πρόβλημα αν κάνουν μόνο μία επιλογή. Έχουν μία διαρκή περιέργεια και είναι μία καθημερινή μάχη. Ο Γκαμπριέλ πιστεύω ότι αντιπροσωπεύει αυτήν τη μάχη”.
Αν υπάρχει δεύτερη σεζόν ο Λούκας εκμυστηρεύεται τι επιθυμεί για τον ήρωά του “να ανοίξει δικό του εστιατόριο και να περνά καλά. Να αισθάνεται ελεύθερος να κάνει ό,τι του αρέσει περισσότερο, που είναι η μαγειρική και να ψυχαγωγεί τον κόσμο. Ελπίζω να βρει τον εαυτό του επειδή ξέρει τι θέλει, αλλά προβληματίζεται πώς θα φθάσει εκεί. Όσον αφορά στη σχέση του, δεν θέλω να εκφράσω υποθέσεις”.
