Έμα Στόουν: Έγινε μητέρα για πρώτη φορά

Σε πελάγη ευτυχίας πλέουν η Έμα Στόουν και ο σύζυγός της, Ντέιβ ΜακΚάρι, οι οποίοι έγιναν γονείς για πρώτη φορά. Σύμφωνα με πληροφορίες του tmz, που δημοσιεύει σήμερα, η διάσημη ηθοποιός γέννησε στις 13 Μαρτίου στο Λος Άντζελες. Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό εάν το παιδί είναι αγοράκι ή κοριτσάκι, κάτι που πιθανόν θα έχει μικρή σημασία για το ευτυχισμένο ζευγάρι.

Στις 30 Δεκεμβρίου, η Έμα Στόουν καταγράφηκε στον φακό να κάνει βόλτα στους δρόμους του Λος Άντζελες, κρατώντας τη φουσκωμένη της κοιλίτσα, Οι φωτογραφίες της δημοσιεύτηκαν στη Daily Mail. Οι φήμες περί εγκυμοσύνης της Στόουν είχαν ξεκινήσει λίγες ημέρες μετά τον μυστικό της γάμο με τον σκηνοθέτη, τον περασμένο Σεπτέμβριο, αλλά η ηθοποιός δεν τις είχε επιβεβαιώσει.

Η Έμα Στόουν και ο Ντέιβ ΜακΚάρι γνωρίστηκαν το 2016, όταν η δημοφιλής ηθοποιός εμφανίστηκε στο Saturday Night Live, όπου ο ΜακΚάρι ήταν σκηνοθέτης. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε τον Δεκέμβριο του 2019, ενώ ο γάμος τους ήταν προγραμματισμένος για τις 14 Μαρτίου του 2020. Ο κορονοϊός όμως τους χάλασε τα σχέδια και το ζευγάρι παντρεύτηκε μυστικά τον περασμένο Σεπτέμβριο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ