Έλλη Στάη: Έχω πάθει σοβαρή κατάθλιψη και πήρα αντικαταθλιπτικά χάπια

Η Έλλη Στάη σε συνέντευξή της στην εκπομπή του Ιεροκλή Μιχαηλίδη, μίλησε για την περίοδο που πέρασε κατάθλιψη και απάντησε στο αν την βοήθησαν οι επισκέψεις στον ψυχαναλυτή της. “Πήγα κανα δύο φορές στον ψυχαναλυτή πριν από αρκετά χρόνια, για να με βοηθήσει στα προβλήματα που αισθανόμουν ότι έχω. έχω ένα χαρακτηριστικό που είναι κακό. Καλό στη δουλειά μου, με βοήθησε πολύ γιατί πάταγα τα πόδια μου κάτω, δεν έβλεπα πράγματα που δεν υπήρχαν, αλλά πάρα πολύ κακό στην υπόλοιπη ζωή μου. Απομυθοποιώ εύκολα τα πράγματα. Οπότε σε δύο που πήγα τους απομυθοποίησα αμέσως. Ήθελα να έχω ψυχαναλυτή αλλά δεν μπορούσα” περιέγραψε.

“Βαρέθηκα δύο φορές, πάνω από πέντε δεν πήγα” συμπλήρωσε. “Θυμάμαι πολύ έντονα μετά τον δεύτερο ψυχαναλυτή ότι δεν το ξαναεπιχειρώ. Τι μου φταίνε οι άνθρωποι!” ανέφερε.

“Έχω πάθει κατάθλιψη, σοβαρή κατάθλιψη, που οπωσδήποτε έπρεπε να πάρω αντικαταθλιπτικά. Όταν δεν το έχεις πάθει και δεν το ξέρεις, τρελαίνεσαι. Νομίζεις ότι έχεις όλων των ειδών άλλες αρρώστιες εκτός από αυτό. Είναι πόνος για μένα ναι. Μέχρι που κάποιος σου λέει έχεις αυτό και πρέπει να κάνεις αυτά. Και μετά το ξέρεις αν επιστρέψει και σε περιτριγυρίσει, ξέρεις και μπορείς να το διαχειρίζεσαι από ένα σημείο και μετά. Το 70% ή 80% του ενήλικου πληθυσμού παγκοσμίως μια φορά τουλάχιστον στη ζωή του περνά κατάθλιψη” είπε η Έλλη Στάη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ