Ellen DeGeneres: Το 2020 δεν είναι η χρονιά της – Έχασε σπόνσορες, καλεσμένους και θεατές μετά το σκάνδαλο

Περίπου δύο μήνες έχει επιστρέψει στους τηλεοπτικούς δέκτες η Έλεν ΝτεΤζένερις μετά το σκάνδαλο του καλοκαιριού, κατά το οποίο πρώην συνεργάτες της την κατηγόρησαν για «τοξική» εργασιακή κουλτούρα που επικρατεί στα παρασκήνια του σόου, ενώ υπήρξαν και καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση. Σύμφωνα με νέες αναφορές, το βραβευμένο με Emmy σόου δεν έχει ανακάμψει από το σκάνδαλο. Υπάλληλοι και πηγές με γνώση της κατάστασης μίλησαν στο BuzzFeed News υποστηρίζοντας ότι η εκπομπή έχει χάσει σπόνσορες, διαφημιστές, ενώ τώρα αγωνίζεται να έχει κορυφαίους καλεσμένους και παράλληλα έχει δει σημαντική πτώση στις θεαματικότητες. “Η παλιά μας στρατηγική δεν λειτουργεί πια” υποστήριξαν.

Δύο υπάλληλοι ισχυρίστηκαν ότι η παραγωγή ψηφιακού περιεχομένου έκανε βουτιά λόγω της έλλειψης διαφημιστικών εσόδων, με αποτέλεσμα το σόου να αναμεταδώσει παλιά αποσπάσματα. Η απώλεια χορηγών μπορεί να αποδοθεί τόσο στην πανδημία όσο, όμως, και σε μήνες κακής δημοσιότητας. Σίγουρα το 2020 δεν είναι η χρονιά της παρουσιάστριας που είδε τα ΜΜΕ και τους θαυμαστές της να την κατακεραυνώνουν. Επέλεξε έπειτα από μεγάλο διάστημα να τοποθετηθεί για τις καταγγελίες και να ζητήσει συγγνώμη, κάτι που φάνηκε υποκριτικό. Το τελευταίο χτύπημα για την Ellen DeGeneres ήρθε με την διάγνωσή της με κορονοϊό πριν από λίγες ημέρες.

Με μία ανάρτηση στο Twitter, η γνωστή παρουσιάστρια Ellen DeGeneres γνωστοποίησε πως έχει προσβληθεί από τον κορονοϊό.

“Γεια σε όλους. Θέλω αν σας ενημερώσω ότι διαγνώστηκα θετική στον κορονοϊό. Ευτυχώς νιώθω καλά αυτή τη στιγμή. Όσοι είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου έχουν ειδοποιηθεί και ακολουθώ όλα τα πρωτόκολλα των CDC. Θα τα ξαναπούμε μετά τις γιορτές. Μείνετε υγιείς και ασφαλείς” έγραψε η Ellen DeGeneres στο twitter.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ