Ellen DeGeneres: Πώς η παρουσιάστρια “απομυθοποιείται” – Ο άσχημος χαρακτήρας και οι καταγγελίες – ΒΙΝΤΕΟ

Η Ellen DeGeneres σύμφωνα με το Fox είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση μετά τις διαδοχικές αρνητικές καταγγελίες για το πώς συμπεριφέρεται τόσο στους συνεργάτες της, αλλά και στους καλεσμένους της επιτυχημένης εκπομπής της, “The Ellen Show”. Καλεσμένοι, πρώην συνεργάτες, ακόμα και ένας πρώην σωματοφύλακάς της μίλησαν για τον άσχημο χαρακτήρα της παρουσιάστριας, η οποία έχει την φήμη της πιο καλής διασημότητας του Χόλιγουντ. Μια πηγή κοντά στην DeGeneres δήλωσε στο Us Weekly ότι είναι στο οριακή κατάσταση, καθώς η 62χρονη πίστευε στην αρχή ότι είναι ένα μεμονωμένο περιστατικό αρνητικής δημοσιότητας και με τον καιρό θα “ξεφούσκωνε”. “Νόμιζε ότι ήταν απλά κάποιες αναφορές από κάποιους λίγους που την μισούν. Αλλά δεν είναι κάτι που περνάει, πληθαίνουν οι αρνητικές αναφορές” πρόσθεσε η πηγή στο περιοδικό. Ο εκπρόσωπος της DeGeneres δεν σχολίασε την κατάσταση στο Fox News.

Λίγες ημέρες μετά το lockdown, η Ellen έκανε την εκπομπή από το σπίτι, με νέους συνεργάτες, αφήνοντας το προσωπικό που εργαζόταν στο πλευρό της στο σκοτάδι για το αν θα πληρωθούν. Η influencer, Nikkie de Jager, που ήταν καλεσμένη στην εκπομπή της Ellen τον Ιανουάριο, υποστήριξε σε συνέντευξή της ότι η παρουσιάστρια ήταν απόμακρη και κρύα και έδειχνε ενδιαφέρον και ειδική μεταχείριση μόνο στους “πρώτης κατηγορίας” καλεσμένους της.

Ο πρώην σωματοφύλακας της έκανε μερικές αποκαλύψεις για τον χαρακτήρα και την συμπεριφορά της διάσημης παρουσιάστριας σε συνέντευξή του στο Fox News και περιέγραψε την εμπειρία ως “ταπεινωτική”. Ο Tom Majercak είπε ότι τον προσέλαβαν για να προστατέψει την DeGeneres, τη μητέρα και τη σύζυγό της, τη βραδιά των 86ων βραβείων Όσκαρ, την οποία μάλιστα παρουσίαζε η DeGeneres. Ήταν σωματοφύλακάς της και σε άλλες εκδηλώσεις πριν και μετά την εν λόγω βραδιά. Ο Majercak ήταν “senior manager of operations” της εταιρείας Security Industry Specialists, που παρείχε προστασία σε διάσημους αλλά και εταιρείες όπως η Apple, το Twitter και η Google. Όμως, ο Majercak λέει ότι η εμπειρία του με την DeGeneres απείχε πολύ από το “ιδανικό”. “Τις κρατούσα από το χέρι για να περάσουμε από μεγάλα γκρουπ ανθρώπων. Η Ellen είναι το μόνο άτομο, για το οποίο ήμουν υπεύθυνος και έχω εργαστεί με πολλούς διάσημους, που δεν αφιέρωσε ποτέ χρόνο ούτε να μου πει ένα γειά” τονίζει. Ο σωματοφύλακας υποστηρίζει ότι η DeRossi ήταν “πολύ φιλική και συζητούσε μαζί του”, αλλά τα πράγματα πήραν αρνητική τροπή όταν τον σύστησε στην παρουσιάστρια. “Η Ellen μου έριξε ένα λοξό βλέμμα και δεν με χαιρέτησε καν, ούτε με ευχαρίστησε για την προστασία. Ήταν ψυχρή και η συμπεριφορά της ταπεινωτική, συμπεριφέρεται αλλιώς στους ανθρώπους του κύκλου της”. Ο Majercak αποκάλυψε στο Fox News ότι κατά τη διάρκεια του πάρτι “Governors Ball”, μόνο διάσημοι που είχε προεγκρίνει η DeGeneres μπορούσαν να πλησιάσουν το τραπέζι της για να της μιλήσουν. Ο σωματοφύλακας αποφάσισε να μιλήσει έπειτα από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών, που έκαναν λόγο για την άσχημη συμπεριφορά της παρουσιάστριας σε συνεργάτες της.

“Με ενοχλούσε για πολλά χρόνια. Βλέπω έναν άνθρωπο που προβάλλεται ως κάποια “φωτισμένη”, θετική προσωπικότητα, που είναι καταπληκτική και όλοι την αγαπούν και την θαυμάζουν αλλά στην πραγματικότητα όταν την γνωρίσεις βλέπεις ότι αυτό δεν ισχύει” υπογράμμισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ