Ελίζα Σπένσερ: Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα κολάζει το instagram

Η ανιψιά της πριγκίπισσας Νταϊάνα, Λαίδη Ελίζα Σπένσερ απολαμβάνει τις διακοπές της στη νότια Γαλλία και φρόντισε να προκαλέσει ταχυπαλμίες στουε ακολούθους της στο instagram,

Η πανέμορφη 28χρονη, κόρη του Τσαρλς Σπένσερ και του μοντέλου Βικτόρια Άιτκεν, ανέβασε μία φωτογραφία όπου ποζάρει γυμνόστηθη απολαμβάνοντας την ηλιοθεραπεία της στην ακτή του του La Reserve De La Mala, όπου κάνει διακοπές με τον σύντροφό της Τσάνινγκ Μίλερντ.

Η Λαίδη Ελίζα είναι μαζί με τον Τσάνινγκ εδώ και πέντε χρόνια και μαζί απολαμβάνουν μία ρομαντική απόδραση. Τον Μάρτιο του 2021 η Ελίζα με τη δίδυμη αδελφή της Αμέλια έγιναν το εξώφυλλο του Tatler και εντυπωσίασαν με την ομορφιά τους, ενώ έδωσαν μία σπάνια συνέντευξη για την οικογενειακή τους ζωή.

Η Λαίδη Ελίζα παραδέχτηκε ότι καμία από τις δύο δεν είχε ιδέα για τον αντίκτυπο της πριγκίπισσας Νταϊάνα στον κόσμο παρά μόνο χρόνια μετά τον θάνατό της. “Πάντα την ξέραμε ως θεία μας” είπε προσθέτοντας ότι τη θυμάται ως “μία απίστευτα ζεστή, μητρική και αξιαγάπητη γυναίκα”.

“Μεγαλώνοντας στη Νότια Αφρική, πραγματικά είχα ελάχιστη ιδέα για το πόσο σημαντική ήταν στον κόσμο μέχρι που μεγάλωσα… Πάντα έκανε προσπάθεια να συνδεθεί μαζί μας σαν παιδιά και είχε ένα ταλέντο να διαβάζει παιδικές καρδιές”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ