Ελισάβετ Μουτάφη για Πέτρο Φιλιππίδη: «Θεωρώ επικίνδυνο να υπάρχει στον χώρο εργασίας»

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου ήταν καλεσμένη η Ελισάβετ Μουτάφη. Η ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης, ρωτήθηκε και για τον Πέτρο Φιλιππίδη, με αφορμή το αίτημα του ηθοποιού να ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά οι σειρές στις οποίες έχει παίξει.

Σε ερώτηση της Κατερίνας Καινούργιου, για το εάν πιστεύει πως το “Me Too” έκανε καλό στο θέατρο, η Ελισάβετ Μουτάφη απάντησε πως: «Φυσικά και έκανε καλό η ιστορία με το “Me Too” στο θέατρο. Παντού έκανε καλό! Απλώς θα πω αυτό που λέω συχνά, ότι εγώ δεν έχω βγει να μιλήσω γι’ αυτό το πράγμα ή λέω αυτό που σου λέω τώρα, γιατί θεωρώ ότι όταν δεν είσαι θύμα, που είναι πολύ σημαντικό να μιλάς ή μάρτυρας σε κάτι τέτοιο, δεν έχεις κανένα λόγο να βγεις να μιλήσεις. Γιατί εγώ το λέω πια κουτσομπολιό και συγγνώμη που το λέω έτσι. Ποια άποψη παιδιά; Όταν έχει συμβεί βίαιη συμπεριφορά σ’ έναν άνθρωπο, φυσικά και είμαστε με το μέρος του ανθρώπου που έχει υποστεί αυτό που έχει υποστεί. Είναι δυνατόν να το συζητήσουμε; Τι να συζητήσουμε;».

Ο Πέτρος Φιλιππίδης πριν από λίγες ημέρες έκανε γνωστή την επιθυμία του, να ξεκινήσουν να προβάλλονται ξανά οι σειρές στις οποίες είχε λάβει μέρος. Η Ελισάβετ Μουτάφη ερωτήθηκε για το εάν συμφωνεί με αυτό: «Είναι μία ερώτηση πολύ δύσκολη, το έχω σκεφτεί πολύ. Νομίζω ότι σ’ αυτό θα αποφασίσει ο κόσμος. Θεωρώ ότι όταν ένας άνθρωπος έχει φερθεί έτσι… εμένα ο Πέτρος δεν μου φέρθηκε ποτέ άσχημα, δεν έτυχε να μου φερθεί, δεν συνέβη, δεν είχα ποτέ κανένα θέμα, όμως οι συνάδελφοι, οι γυναίκες αυτές που είναι και φίλες και γνωστές και που είναι και αξιόλογες, δεν τρελαθήκαν μία μέρα να βγούνε να πούνε ότι συνέβη αυτό. Κάτι συμβαίνει! Ένας άνθρωπος λοιπόν για τον οποίο υπάρχει μία τέτοια επικινδυνότητα, θεωρώ ότι σε καμία περίπτωση, όχι στο θέατρο και την τηλεόραση, γενικά θεωρώ επικίνδυνο να υπάρχει στον χώρο εργασίας».

«Δεν ξέρω αν θα συνεργαζόμουν ξανά με τον Πέτρο Φιλιππίδη. Είναι κάποιες ερωτήσεις που δεν μπορώ να απαντήσω, γιατί θα είμαι ψεύτρα αν απαντήσω σε κάτι. Αλλά γενικά δεν νιώθω ότι θα ήθελα. Όχι βέβαια! Αν έπαιζε στο θέατρο δεν θα πήγαινα να τον δω! Προσπαθώ να είμαι ειλικρινής και να πω αυτό που νιώθω. Δεν πρέπει να δίνουμε βήμα σε βίαιες συμπεριφορές! Δεν νιώθω ότι θα ήθελα όταν έχει φερθεί βίαια σε συναδέλφους και σε συνανθρώπους μου ένας άνθρωπος, να πάω να δουλέψω μαζί του» τόνισε,  ερωτηθείσα για το εάν θα συνεργαζόταν ξανά με τον ηθοποιό και για το εάν θα παρακολουθούσε παράσταση στην οποία θα έπαιζε.

Δείτε όλα όσα είπε η Ελισάβετ Μουτάφη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ