Ελένη Τσολάκη για Γρηγόρη Γκουντάρα: Δεν έχουμε μιλήσει μετά το τέλος της συνεργασίας μας

Καλεσμένη του Θέμη Γεωργαντά στην εκπομπής After Dark βρέθηκε το βράδυ της Παρασκευής η Ελένη Τσολάκη.

Η γνωστή παρουσιάστρια  αναφέρθηκε στην παλαιότερη τηλεοπτική της συνεργασία με τον Γρηγόρη Γκουντάρα στην εκπομπή «Τι λέει;». Ο δημοσιογράφος σε συνέντευξή του είχε κάνει λόγο για την χειρότερη συνεργασία που είχε με την παρουσιάστρια μέχρι σήμερα.

«Δεν έχω σχολιάσει ποτέ τις συγκεκριμένες δηλώσεις. Είναι πολλοί οι λόγοι που δεν το έχω κάνει. Δύο από τους βασικότερους είναι ότι αφενός δεν μου αρέσει αυτός ο δημόσιος διάλογος και η δημόσια συζήτηση. Δηλαδή με ανθρώπους που έχω δουλέψει μαζί, έχω περάσει πέντε στιγμές, έχουμε μοιραστεί πέντε πράγματα και έχουμε κάτσει σε ένα τραπέζι, εκτιμώ αυτή τη διαπροσωπική σχέση που μπορεί να ξεκινήσαμε να χτίσουμε να μην κατέληξε όπως ιδανικά θα θέλαμε αλλά εκτιμώ εκείνες τις στιγμές. Δεν θα μου άρεσε ποτέ να βγω και να πω. Κι αν έχεις δει, δεν το έχω κάνει ποτέ για κανέναν. Προφανώς και εγώ έχω περάσει άσχημα και δύσκολα» ανέφερε η Ελένη Τσολάκη

Και πρόσθεσε: «Κρατάω στο μυαλό μου μόνο τα θετικά και αν με κάποιον άνθρωπο δεν ταιριάζω, δεν θέλω να ξανασυνεργαστώ. Δεν θα έβγαινα ποτέ να απαντήσω σε κάτι τέτοιο και να μου απαντούσε μετά εκείνος. Δεν βρίσκω τον λόγο».

«Δεν υπάρχει χειρότερη συνεργασία. Μπορώ να σου πω συνεργασία που δεν ταίριαξα πολύ, συνεργασία που δεν πήγε όπως την περίμενα, συνεργασία που οι προσδοκίες μου ήταν μεγαλύτερες από αυτές που επαληθεύτηκαν. Αυτά είναι μέσα στο πρόγραμμα. Αλλά αυτά τα χειρότερη, καλύτερη και αυτές τις μεγάλες κουβέντες δεν θα τις πάρεις από μένα. Η αλήθεια είναι πως μετά το τέλος της εκπομπής δεν είχαμε μιλήσει για χρόνια. Μου έστειλε ένα μήνυμα μες στα Χριστούγεννα που ήμουν στο νοσοκομείο» κατέληξε η Ελένη Τσολάκη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ