Ελένη Ράντου: Παντρεύτηκα τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου λόγω οικογενειακής πίεσης – ΒΙΝΤΕΟ

Μιλώντας για τον ρόλο της γυναίκας στη σύγχρονη εποχή η Ελένη Ράντου αποκάλυψε ότι παντρεύτηκε με τον Βασίλη Παπακωνσταντίνου λόγω οικογενειακής πίεσης.

“Είμαι πολύ φαν των γυναικών, τις λατρεύω. Τις έχω πονέσει, τις έχω υπηρετήσει, τις έχω διακωμωδήσει. Είναι πολύ δύσκολη η ζωή σου με το που γεννιέσαι γυναίκα. Μπαίνουν όρια, μπαίνουν πράγματα τα οποία σε ροκανίζουν χωρίς καν να τα καταλάβεις και με τον νεοσυντηρητισμό που όλα γυρνούν προς τα πίσω, υπάρχει μεγάλη τάση να ξαναγυρίσουμε χάνοντας πολλά κεκτημένα” σημείωσε και συνέχισε μιλώντας για στερεότυπα:

“Υπήρχε πίεση οικογενειακή. Ένας λόγος που παντρεύτηκα ήταν που όταν ζούσαμε με τον Βασίλη μαζί η μαμά μου έπαιρνε κάθε μέρα τηλέφωνο και έλεγε “μα είναι δυνατόν; Δεν ξέρεις πόσο στεναχωριέμαι που ζείτε μαζί! Αυτό γινόταν κάθε μέρα με κλάμα όμως, ότι “Τι πίκρα παίρνω!” και τέτοια. Οπότε κάποια στιγμή σήκωσε ο Βασίλης το τηλέφωνο και μου είπε “πωπω πουλάκι μου, πώς βασανίζεσαι έτσι! Μήπως θες να σε παντρευτώ;” Κάπως έτσι έγινε η πρόταση γάμου από οίκτο!” γέλασε η ηθοποιός.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ