Ελένη Ράντου: Επιστρέφει με το «πάρτυ της ζωής της» και κλείνει… ραντεβού στην τηλεόραση

Η Ελένη Ράντου  ετοιμάζεται για δεύτερη χρονιά  για το… πάρτυ της ζωής της στο θέατρο Διάνα και το γιορτάζει τηλεοπτικά μαζί με την καλή της φίλη Μαρία Μπακοδήμου.

Της Νάντιας Ρηγάτου

Αν ανήκετε σε εκείνους που θαυμάζουν την Ελένη Ράντου είστε φίλοι μου! Η αεικίνητη ηθοποιός που συνδυάζει μοναδικά το χιούμορ με τη βαθιά τρυφερότητα  και καταφέρνει να τα εκφράζει πάντα με καθηλωτικό τρόπο επιστρέφει από την Παρασκευή 20 Οκτωβρίου στο θέατρο Διάνα και μας καλεί για δεύτερη χρονιά –αναμενόμενο μετά από την περσινή sold out επιτυχία- στην παράσταση σταθμό «Το πάρτυ της ζωής μου».

Όσοι δεν καταφέρατε να βρείτε εισιτήριο πέρσι και να απολαύσετε την ηθοποιό σε ένα ρεσιτάλ ερμηνείας που ακροβατεί ανάμεσα στο γέλιο και την συγκίνηση, οργανωθείτε και κλείστε τη θέση σας σε ένα πάρτυ συναισθημάτων που θα σας μείνει αξέχαστο. Αν ανήκετε στην κατηγορία των τυχερών που το είδαν πέρσι, θα σας καταλάβω απόλυτα αν θέλετε να ξανα-παρτάρετε στο θέατρο Διάνα.

Εκτός από τον πρωταγωνιστικό ρόλο η Ελένη Ράντου υπογράφει και τα κείμενα της παράστασης που υμνεί τη ζωή, η σκηνοθεσία είναι του Ανέστη Αζά ενώ οι STRING DEMONS θα σας μαγέψουν με τις μουσικές τους.

Η Ελένη Ράντου όμως θα βρεθεί και σε τηλεοπτικό πλατό και μάλιστα το Σάββατο 21 Οκτωβρίου, καλεσμένη στην καλή της φίλη Μαρία Μπακοδήμου. Τις δυο γυναίκες τις δένει βαθιά φιλία και εκτίμηση και η τηλεοπτική τους συνύπαρξη προβλέπεται απολαυστική. Το καλοκαίρι είχαν δημοσιεύσει φωτογραφίες από τις διακοπές τους στην Αφρική μαρτυρώντας το στενό τους δέσιμο. Δεν είναι τυχαίο λοιπόν που η Ελένη Ράντου μια μέρα μετά την έναρξη της φετινής θεατρικής σεζόν θα πει «Γεια σου» παρέα με την Μαρία Μπακοδήμου.

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ