Ελένη Μενεγάκη: Η εξομολόγησή της για την αποβολή που είχε στο παρελθόν

Η Ελένη Μενεγάκη και η τηλεοπτική της παρέα αναφέρθηκαν στο σοβαρό πρόβλημα υγείας του συζύγου της Κιάρα Φεράνι, Φέντεζ.

Ο 32χρονος ράπερ υπεβλήθη σε ένα πολύωρο χειρουργείο προκειμένου να αφαιρέσει ένα μέρος από το πάγκρεάς του, καθώς διεγνώσθη με σπάνιο όγκο. Το ζευγάρι μοιράστηκε φωτογραφίες και λεπτομέρειες από τα όσα πέρασαν στα social media.

Η Ελένη Μενεγάκη αναρωτήθηκε για ποιον λόγο δημοσιεύουν στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τόσο προσωπικές στιγμές, ενώ βιώνουν δύσκολες ώρες. Η παρουσιάστρια μάλιστα, προχώρησε σε μια εξομολόγηση, από όταν απέβαλλε στο παρελθόν.

«Θα μου πεις περιμένει και ο κόσμος. Έχεις τη διάθεση, το σθένος, να δώσεις κι αυτό το κομμάτι; Δεν ξέρω…», ανέφερε η Ελένη Μενεγάκη και πρόσθεσε: «Εγώ θυμάμαι την περίοδο που είχα αποβάλει, 15-17 χρόνια πριν, δεν ήθελα εκείνη τη στιγμή να το συζητήσω με κανέναν. Όταν ήμουν έτοιμη ψυχολογικά, πάτησα στα πόδια μου, το έβγαλα από το μυαλό μου, είπα “τώρα θα το μοιραστώ” για να ξέρουν και κάποιες άλλες γυναίκες ότι δε συμβαίνει μόνο σε εκείνες. Όχι εκείνη τη στιγμή. Τότε, δε μου περνούσε από το μυαλό».

Δείτε το βίντεο με τα όσα είπε η Ελένη Μενεγάκη

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ