Ελένη Μενεγάκη: Εμφανίστηκε “live” στην εκπομπή του Αντώνη Κανάκη – ΒΙΝΤΕΟ

Μια έκπληξη επεφύλασσαν οι Ράδιο Αρβύλα καθώς εμφανίστηκε στην εκπομπή τους η Ελένη Μενεγάκη μέσω skype.
Η παρουσιάστρια έκανε παρέμβαση για να πάρει και εκείνη θέση στο ξεχωριστό αφιέρωμα που ετοίμασε η εκπομπή για ξεχωριστές στιγμές της ελληνικής τηλεόρασης. Έτσι, μέσω skype, η Ελένη εμφανίστηκε από το σαλόνι του σπιτιού της στον αέρα του Βινυλίου και επέστρεψε με αυτό τον τρόπο στη συχνότητα του ΑΝΤ1.

«Αλήθεια, γιατί είναι η πρώτη φορά που συναντιόμαστε στον τηλεοπτικό αέρα;» αναρωτήθηκε με νόημα η Ελένη Μενεγάκη.

«Εκείνα τα πρώτα χρόνια μου χρόνια στην τηλεόραση δεν τα έχω τόσο ξεκάθαρα στο μυαλό μου. Μόνο σαν αίσθηση, σαν συναισθήματα» παραδέχθηκε, επίσης, η παρουσιάστρια. «Την ώρα που μου δόθηκε η ευκαιρία να αλλάξω ζώνη, που ούτε το είχα σκεφτεί ούτε και θα το τολμούσα νομίζω πως ήταν η κατάλληλη στιγμή. Όταν μπήκα στη μεσημεριανή ζώνη είπα… εδώ είμαι. Δεν πρόκειται να πάω πιο κάτω».

Όταν ο Αντώνης Κανάκης, όμως, την ρώτησε για μια ενδεχόμενη μετακίνηση στην βραδινή ζώνη, έλαβε την εξής απάντηση: «Αντώνη, μου κάνεις πρόταση;» για να συμπληρώσει πως «το να εμφανιστώ κάπου βράδυ, μες στη σεζόν για μια φορά, ναι αλλά να αφήσω την μέρα και να πάω νύχτα… καταρχήν, πότε ρε παιδιά τώρα; Δεν το έκανα τόσα χρόνια».

Δείτε το βίντεο από τον ΑΝΤ1:

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.