Ελένη Κοκκίδου για τον θάνατο της «Βουλίτσας»: Kαταλαβαίνω γιατί ο κόσμος συγκινήθηκε

Στην εκπομπή “Alpha Τώρα” μίλησε η ηθοποιός Ελένη Κοκκίδου, η οποία μετά από 10 χρόνια “αποχαιρέτησε” τον ρόλο της Βουλίτσας στο “Μην αρχίζεις την μουρμούρα”. Η Βουλίτσα πέθανε αφήνοντας μόνο του τον Μηνά και οι τηλεθεατές δεν μπορούσαν να κρύψουν την συγκίνησή τους. Μάλιστα και η Βίκυ Χαντζή συγκινήθηκε στον αέρα της εκπομπής παρακολουθώντας το απόσπασμα όπου ο Μηνάς μένει μόνος του πλέον στο σπίτι, ενώ την σκηνή “ντύνει” ένα τραγούδι που ερμηνεύει η Ελένη Κοκκίδου.

Η ηθοποιός αναφερόμενη αρχικά στο τέλος της Βουλίτσας, είπε: «Είναι ο συνδυασμός της εικόνας, του γεγονότος και της ψυχής της Βούλας, γιατί μέσα από το τραγούδι βγαίνει η ψυχή μας. Αν δεν υπήρχε το τραγούδι δεν θα ήταν τόσο συγκινητική η σκηνή. Εγώ δεν το ήξερα, μου είπαν στο τέλος του γυρίσματος να γράψουμε ένα τραγούδι και το είπα χωρίς πρόβα και τώρα που του ακούω βλέπω ότι είναι φορτισμένη από την ίδια την σκηνή, από αυτόν τον αποχαιρετισμό στον άντρα μου και είναι πραγματικά συγκινητικό. Το καταλαβαίνω δηλαδή γιατί ο κόσμος συγκινήθηκε, αφού κι εγώ συγκινήθηκα».

Ερωτηθείσα για το πως είναι να βγαίνει από έναν ρόλο μετά από τόσα χρόνια, απάντησε ότι: «Είναι σαν να αποχαιρετάς έναν αγαπημένο σου που πάει να ζήσει σε άλλη χώρα. Ούτως ή άλλως τους θανάτους έτσι δεν τους βιώνουμε; Ποτέ δεν αντιλαμβάνεται ο άνθρωπος τον θάνατο τι είναι. Εγώ τουλάχιστον έτσι νιώθω για τους δικούς μου, ότι κάπου είναι, σε μία άλλη χώρα και μπορεί κάποια στιγμή να ξαναβρεθούμε ή να μην ξαναβρεθούμε».

Ενώ σε ερώτηση για το εάν την περιόρισε ποτέ ο ρόλος της Βουλίτσας, η Ελένη Κοκκίδου ήταν αρνητική, εξηγώντας πως: «Ποτέ δεν με περιόρισε ο ρόλος, ίσα ίσα μου έδωσε χαρές, μέσα από τον τρόπο που έψαχνε τη ζωή, έμαθε καινούργια πράγματα. Ανακάλυψα πράγματα για μένα, για τη ζωή, με κρατούσε σε μία κατάσταση θετικής αντιμετώπισης της ζωής. Είναι ζηλευτός άνθρωπος η Βούλα και είναι τυχερή που είχε αυτόν τον άντρα που τη λάτρευε και την αγαπούσε και την ακολουθούσε γιατί δεν είναι συνηθισμένο είδος το να είσαι τόσο ζωντανός, τόσο περίεργος για τα πράγματα, τόσο ευφυής και κάνοντας χιούμορ για τα πράγματα. Νομίζω ότι αυτοί οι δύο είχαν μία καταπληκτική σχέση, ζηλευτή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ