Ελένη Καρακάση: Οι αποκαλύψεις της “Ρίζως” για τις «Άγριες Μέλισσες» – ΒΙΝΤΕΟ

Συνέντευξη στην εκπομπή «Μαζί σου» με την Τατιάνα Στεφανίδου παραχώρησε η Ελένη Καρακάση. Η Ρίζω από τις «Άγριες Μέλισσες» μίλησε για την επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1, για το πώς η ίδια βιώνει την εποχή του κορονοϊού.

«Δεν το συνήθισα ποτέ, δεν είμαι και άνθρωπος που να μένει συνέχεια σπίτι. Σταματήσαμε πολύ γρήγορα από το θέατρο, μετά σταματήσαμε και τα γυρίσματα, οπότε μπήκα στην καραντίνα για τα καλά. Εκεί ήταν η επίσημη καραντίνα για μένα. Οι κινήσεις μου περιορίστηκαν στο σούπερ μάρκετ, στη μητέρα μου για να πάω τα ψώνια. Μετά από τις 15 μέρες όταν είδα ότι δεν κόλλησα περνούσα περισσότερο χρόνο με τη μητέρα μου αφού δεν φοβόμουν μη την κολλήσω. Πρέπει να μπούμε στην καθημερινότητα, δεν μπορώ άλλο», είπε χαρακτηριστικά η Ελένη Καρακάση.

Επίσης, αναφέρθηκε στην επιστροφή της σειράς «Άγριες Μέλισσες» και το πότε θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα. «Υπήρξε μία ενημέρωση δύο-τρεις εβδομάδες πριν ότι ανάλογα με το πότε θα αρθούν τα μέτρα θα ξεκινήσουμε και τα γυρίσματα. Η επικρατέστερη ημερομηνία είναι 11 Μαΐου, θα αρχίσουμε και εμείς γυρίσματα. Με καινούριες συνθήκες όπως καταλαβαίνουμε, απόσταση, μάσκες, απολυμαντικά. Νομίζω ότι θα ξεκινήσουμε ψάχνοντας και με πολλή προσοχή, θα βρούμε το δρόμο μας. Είναι τόση η λαχτάρα μας να ξαναβρεθούμε. Όλοι μας θέλουμε να βρεθούμε και θα είναι τόσο μεγάλη η χαρά που δεν θα κρύβεται»,τόνισε.

«Ο κλάδος μας είναι πάντα ο πρώτος που πλήττεται όταν υπάρχει μία κρίση. Όπως και στην οικονομική κρίση, που βιώσαμε πριν από 10 χρόνια. Φοβόμαστε για αυτό που ακούγεται για το δεύτερο κύμα από τον Οκτώβριο και το Νοέμβριο. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ο τρόπος και θα λειτουργήσουν τα πράγματα, όσο δύσκολα και να είναι. Ευτυχώς που έχω τις Μέλισσες και έχω κάτι να περιμένω, να επιστρέψω σε κάτι. Αλλά υπάρχουν ηθοποιοί και μουσικοί που περιμένουν να ακούσει τι θα γίνει με τα θέατρα και τις μουσικές σκηνές».

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ