Ελένη Φουρέιρα: Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του

Πρεμιέρα είχε χθες (30/9) το Fame Story. Στο γνωστό ριάλιτι τραγουδιού συμμετέχει φέτος και η Ελένη Φουρέιρα ως κριτής. Η γνωστή τραγουδίστρια σε δηλώσεις της στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού μίλησε και για την συμμετοχή της στο show και για τον λίγων μηνών γιο της που έχει αποκτήσει με τον Αλμπέρτο Μποτία.

«Το θυμάμαι πολύ καλά το πρώτο Fame Story. Ήμουν τρελαμένη. Νομίζω ήταν όλη η Ελλάδα τρελαμένη τότε με το Fame Story. Το Fame Story από μόνο του είναι τα παιδικά μου χρόνια, είναι ωραίες αναμνήσεις. Είναι όλη η παρέα εδώ καταπληκτική και μου φάνηκε πολύ ωραία ιδέα να συμμετάσχω.

Εγώ είμαι πολύ ειλικρινής, αυτό που λέω αυτή τη στιγμή, είναι αυτό που θα έλεγα ούτως ή άλλως σ’ έναν φίλο μου ή ένα παιδί που θα γνώριζα στο δρόμο. Οπότε δεν σκέφτομαι αν πρέπει να είμαι επιεικής ή όχι. Τα λέω όπως τα νιώθω» εξήγησε η Ελένη Φουρέιρα μιλώντας για το Fame Story.

«Εύχομαι ο γιος μου να πάρει τα πάντα από τον πατέρα του. Μακάρι να μοιάζει στον μπαμπά του γιατί εγώ είμαι λίγο τρελιάρα, οπότε δεν ξέρω πως θα μπορούσα να αντιμετωπίσω τον εαυτό μου στον γιο μου» ανέφερε για τον γιο της.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ