Ελένη Φιλίνη: Γιατί να με αγχώσει ο χρόνος; Ευλογία είναι να περνάει και να είμαστε δυνατοί

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Ελένη Φιλίνη. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο πέρασμα του χρόνου και στο αν την αγχώνει, ενώ τοποθετήθηκε και για τις αισθητικές επεμβάσεις.

«Γιατί να με αγχώσει ο χρόνος; Ευλογία είναι να περνάει και να είμαστε δυνατοί και γεροί. Το θεωρώ μεγάλη ευλογία, γιατί δυστυχώς κάποιοι άνθρωποι δεν προλαβαίνουν το ταξίδι αυτό», εξήγησε κατά την διάρκεια των δηλώσεών της η Ελένη Φιλίνη.

Σε ερώτηση για το αν είναι θετική με τις αισθητικές επεμβάσεις και για το αν θα έκανε κάποια, η Ελένη Φιλίνη απάντησε λέγοντας ότι: «Εξαρτάται τι επέμβαση θα έκανα. Όταν είναι κάτι που είναι για καλό, δεν έχω καμία αντίρρηση σ’ αυτό. Απλώς δεν θα μου άρεσε ποτέ να ξανασυστηθώ».

Ερωτηθείσα για το ποιο είναι το μυστικό της νεότητάς της, η Ελένη Φιλίνη είχε πει σε προηγούμενη συνέντευξη ότι: «Δεν πίνω, δεν ξενυχτάω και πλέον δεν καπνίζω. Κατάφερα και έκοψα το τσιγάρο που είχα τεράστιο εθισμό για είκοσι ολόκληρα χρόνια. Ίσως παίζει ρόλο το ότι δεν έχω κάνει καταχρήσεις και κραιπάλες στη ζωή μου. Στα μπουζούκια που πήγαινα, έφευγα στο πρώτο πρόγραμμα. Δεν είμαι του ξενυχτιού γενικά και επίσης δεν είμαι ένας άνθρωπος που είχα φθόνο και ζήλια, αυτά σε τρώνε. Κοίταζα πάντα να κάνω τη δουλίτσα μου και δεν ασχολούμουν με το τι κάνουν οι άλλοι. Έτσι ήταν η φύση μου πάντα».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ