Ελένη Χατζίδου: Το Fame Story, το Pop Stars και η παρ’ ολίγον… «HI-5» – ΒΙΝΤΕΟ

Πολύ λίγες ώρες έμειναν για την πρεμιέρα του Fame Story, το οποίο επιστρέφει μέσω του καναλιού Star έπειτα από 17 χρόνια. Η πρεμιέρα θα πραγματοποιηθεί σήμερα το βράδυ στις 21:00.

Όλα είναι έτοιμα για τη μεγάλη αυτή βραδιά και αναμένονται πολλές εκπλήξεις. Το Fame Story επιστρέφει με σκοπό να μείνει στην τηλεοπτική συνείδηση του κοινού και γι’ αυτό το λόγο σας κάνουμε ένα ταξίδι στο χρόνο.

Η Ελένη Χατζίδου πρωτοεμφανίστηκε στο ελληνικό κοινό το 2004, όταν συμμετείχε στο μουσικό ριάλιτι Fame Story 4. Η γνωστή ερμηνεύτρια αποχώρησε από το show στο 4ο live. Κατά τη διάρκεια αυτού του live, η Ελένη Χατζίδου βγήκε προτεινόμενη μαζί με τη Μαριάννα Γερασιμίδου.

Από τότε, έχει κάνει μερικά σπουδαία βήματα στον χώρο του λαϊκού τραγουδιού, με την πραγματική της επιτυχία να έρχεται όταν ο Παντελής Παντελίδης της έδωσε το τραγούδι «Χειρότερα».

Το ταξίδι στον χρόνο συνεχίζεται, καθώς περίπου έναν χρόνο πριν από τη συμμετοχή της στο Fame Story 4, είχε συμμετάσχει και σε ένα άλλο μουσικό ριάλιτι, το «Pop Stars», το οποίο είχε μεταδοθεί από τη συχνότητα του Mega.

Ο εν λόγω μουσικός διαγωνισμός έγινε γνωστός, αφού μέσα από εκεί πρωτοεμφανίστηκαν στο ελληνικό κοινό το γυναικείο συγκρότημα «Hi-5». Μάλιστα η Ελένη Χατζίδου τότε είχε φτάσει πολύ κοντά στο να είναι ένα από τα πέντε μέλη του συγκροτήματος.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ