Ελένη Χατζίδου κατά Αθηναΐδας Νέγκα: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι»

Σάλο έχει προκαλέσει ο τρόπος με τον οποίο η Αθηναΐς Νέγκα επέλεξε να βραβεύσει την Μαρίνα Σάττι χθες (19/6) το βράδυ στα Mad Vma 2024. Σήμερα, στην εκπομπή της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου σχολίασαν το γεγονός, με την παρουσιάστρια να μην μπορεί να κρύψει την δυσαρέσκειά της με την Αθηναΐδα Νέγκα.

Η Ελένη Χατζίδου αφού προβλήθηκε το απόσπασμα ανέφερε: «Δεν ξέρω αν θα μπορούσα να συγκρατηθώ όπως η Μαρίνα Σάττι. Η αδιαφορία της ίσως ήταν καλύτερη! Πολύ άβολο κι αμήχανο. Δεν έκοψε λίγο τη φόρα του κόσμου αυτό που είπε η Αθηναΐς; Επαναφέρει ένα πράγμα που έχει αμαυρώσει όλο το θέμα της Eurovision».

Ακόμα, εξήγησε ότι: «Σε καλούν να κάνεις κάτι, βλέπεις στα ονόματα την Μαρίνα Σάττι, αλλά δεν ξέρεις αν κερδίσει. Θα μπορούσε να πει πολύ ευγενικά ότι επειδή έχει εκφραστεί αντίθετα στις πεποιθήσεις της Μαρίνας κι επειδή είναι υποψήφια, δεν θα ήθελε να το δώσει… Τι ήταν αυτό τώρα;».

Από την πλευρά του, ο Ετεοκλής Παύλου είπε: «Εμένα μου αρέσει ο τρόπος που το χειρίστηκε η Μαρίνα Σάττι και άφησε τον κόσμο να μιλήσει. Ο κόσμος που ζητωκραύγαζε από κάτω και φώναζε «Μαρίνα», είναι σαν να απάντησε ο ίδιος στην Αθηναΐδα Νέγκα».

«Δεν έχεις λόγο εκείνη την στιγμή να εκφράσεις την άποψή σου. Είναι η στιγμή του καλλιτέχνη, παίρνει το βραβείο του. Είναι η Μαρίνα Σάττι, όσοι έχουν διαφωνήσει έχουν διαφωνήσει κι όσοι έχουν συμφωνήσει το ίδιο. Είναι μια άλλη στιγμή!», τόνισε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ