Ελένη Χατζίδου-Ετεοκλής Παύλου: Τι αλλάζει στο γάμο και τη βάπτιση της κόρης τους λόγω κορονοϊού – ΒΙΝΤΕΟ

Αλλαγές στο γάμο της Ελένης Χατζίδου με τον Ετεοκλή Παύλου αλλά και τη βάπτιση της κόρης τους, φέρνει ο κορονοϊός, όπως αποκάλυψε η εκπομπή «Πρωινό» με τη Φαίη Σκορδά.

Όπως είπε η Νάνσυ Παραδεισανού, «προβλήματα λόγω κορονοϊού έχει η Ελένη Χατζίδου. Η Ελένη Χατζίδου έχει κάνει πολιτικό γάμο και σχεδίαζε στις 19 Σεπτεμβρίου να κάνει τον θρησκευτικό γάμο και τη βάπτιση της κόρης της. Το πιο πιθανό είναι και οι δύο τελετές να μεταφερθούν την άνοιξη του 2021 γιατί η Ελένη φοβάται πάρα πολύ. Φοβάται την υγεία των καλεσμένων της, της ίδιας και της οικογένειάς της».

«Προς το παρόν η Ελένη θέλει να σκέφτεται θετικά. Έχει μειώσει κατά 2/3 τους καλεσμένους που είχε υπολογίσει, θα παρευρεθούν πάρα πολύ λίγοι, θα είναι σε πολύ κλειστό κύκλο. Δεύτερον, είχε κλείσει τους Alcatrash για να τραγουδήσουν στο πάρτι αλλά μάλλον δεν θα πάνε. Αν όλα πάνε καλά και γίνει ο γάμος στις 19 Σεπτεμβρίου, θα τους παντρέψει η φίλη της Ειρήνη Ζέη, ανιψιά της Καίτης Γαρμπή. Όπως μου είπε, αν υπάρξει δεύτερο κύμα της νόσου και υπάρξουν και άλλοι περιορισμοί, αυτό θα πάει για την άνοιξη του 2021», πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ