Ελένη Χατζίδου – Ετεοκλής Παύλου: Οι ώρες αγωνίας που έζησαν με τη μπέμπα τους – ΦΩΤΟ

Τις στιγμές αγωνίας που έζησαν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου όταν η μπέμπα τους παρουσίασε πυρετό και χρειάστηκε να μπει στο νοσοκομείο, περιέγραψε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο intagram , ο ο διεθνής Αθλητής και πρωταθλητής του κανόε καγιάκ ατόμων με αναπηρία (Paracanoe).

Συγκεκριμένα, ο Ετεοκλής Παύλου ανήρτησε μία φωτογραφία στην οποία απεικονίζεται η Ελένη Χατζίδου με την έξι μηνών κόρη τους στο κρεβάτι του νοσοκομείου. Τη φωτογραφία συνόδευσε με λεζάντα στην οποία περιγράφει το διάλογο που είχε το ζευγάρι αλλά και την αγωνία που ένιωσαν με την περιπέτεια της μικρής εξαιτίας του κορονοϊού.

«ΕΛΕΝΗ: Ετεοκλή η Μπέμπα δεν φαίνεται πολύ καλά και είναι ζεστή

ΕΤΕΟΚΛΗΣ: βάλε θερμόμετρο και πάρε τον παιδίατρο

ΕΛΕΝΗ: έχει 38,5 πυρετό, ο Παιδίατρος είπε να πάμε στο νοσοκομείο (σε 6 μηνών βρέφος με τόσο απότομο πυρετό και με τον επικίνδυνο ιό που κυκλοφορεί δεν ρισκάρεις είπε)

Ένας τόσο σύντομος διάλογος ήταν αρκετός για να μας κάνει να νιώσουμε πως όλα μπορούν να αλλάξουν από την μια στιγμή στην άλλη. Μέχρι εκείνη την στιγμή όπως όλος ο κόσμος είχαμε να αντιμετωπίσουμε τον εγκλεισμό στο σπίτι μας με όλα όσα αυτό σημαίνει.. αυτό που ζούσαμε όμως μέχρι εκείνη την στιγμή φάνταζε σαν όνειρο, πλέον η φράση ήταν μόνο μία ( Θεέ μου βοηθησέ μας να γίνει καλά το παιδάκι μας να πάμε σπίτι μας )

Η Ελένη άγρυπνος φρουρός, 4 ημέρες που για άλλους φαίνονται λίγες αλλα για μία μητέρα όταν πρόκειται για την υγεία του παιδιού τις αυτές οι 4 ημέρες φαίνονται αιώνας. Έμεινε εκει μόνη της μιας και εγώ δεν επιτρεπόταν να ανέβω στο δωμάτιο, μόνη της να αντιμετωπίσει τον πόνο του παιδιού της που ψηνόταν στο πυρετό, μόνη της να αντιμετωπίσει τις εξελίξεις περιμένοντας την ενημέρωση των γιατρών με υπομονή και σεβασμό.

Άυπνη, νηστική, στα όρια της υπερκόπωσης αλλά έτοιμη να αντιμετωπίσει τα πάντα, έτοιμη να κάνει οτιδήποτε χρειαστεί για να γίνει καλά το παιδάκι της…

Δόξα τον θεό τελικά ολα πήγαν καλά, το παιδάκι μας είναι υγιέστατο και είμαστε πλέον σπίτι μας και αυτό είναι που έχει σημασία.

Μια τεράστια δοκιμασία που όμως στο τέλος με βρίσκει να αντιλαμβάνομαι για ακόμα μια φορά ποσό τυχερός είμαι που αυτή η γυναίκα είναι η μητέρα του παιδιού μου και η γυναικα που επέλεξα να μοιραστώ την ζωή μου μαζί της…

Μείνετε σπιτι, μην ρισκάρετε ποτέ την υγεία σας, είναι ότι πιο σημαντικό έχουμε..και σίγουρα δεν είναι δεδομένη, ειδικά αυτές τις ημέρες που διανύουμε», έγραψε χαρακτηριστικά ο personal trainer.

Υπενθυμίζεται ότι η τραγουδίστρια βρέθηκε στο νοσοκομείο με τη λίγων μηνών κόρη της, η οποία παρουσίασε υψηλό πυρετό. Οι ώρες και τα λεπτά περνούσαν σαν αιώνας, όπως ανέφερε η ίδια, ειδικά αφότου οι γιατροί υπέβαλαν τη μικρούλα της σε τεστ κορονοϊού καθώς παρουσίαζε τα συμπτώματα.

Μοιράσου το:
σχολίασε κι εσύ
Ροή
Lifestyle
Κοινωνία
Πολιτική

Ενημερωθείτε πρώτοι με τον τρόπο που θέλετε.