Έλενα Παπαρίζου: Απάντησε στο body shaming με… μπέργκερ – ΒΙΝΤΕΟ

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα σχόλια που γράφτηκαν και ακούστηκαν μετά την εμφάνιση της στη Eurovision για τα παραπάνω κιλά που έχει. Απάντησε με σαρκασμό αλλά άφησε και αιχμές.

“Έχασα 200 γραμμάρια και μου πέφτει το παντελόνι” είπε ο Γρηγόρης με χιούμορ για να απαντήσει η Έλενα επίσης με χιούμορ πως το φόρεμα που φοράει την στενεύει.

“Δεν πειράζει” είπε η Έλενα σε ερώτηση για όσα ακούστηκαν για τα κιλά της και συμπλήρωσε: “στεναχωρέθηκα τόσο πολύ που χθες πήγα και έφαγα ένα μπέργκερ. Είναι κρίμα να ασχολούμαστε με λάθος πράγματα στη ζωή μας” είπε η Έλενα Παπαρίζου και συνέχισε αφήνοντας αιχμές για όσους είπαν όσα είπαν. “Αν πάμε στο φιλοσοφικό τι παίζει ρόλο στη ζώη μας να έχουμε δίκιο ή να είμαστε ευγενικοί άνθρωποι; Να είμαστε ευγενικοί γιατί αλλιώς χάνεις το δίκιο σου” είπε η Έλενα Παπαρίζου.

Δείτε το βίντεο:

Η Έλενα Παπαρίζου είπε επίσης για τη Eurovision ότι δεν περίμενε αυτά τα αποτελέσματα, το κομμάτι που της άρεσε ήταν της Λιθουανίας αλλά πίστευε θα κερδίσει η Ελβετία. “Η Ελλάδα και η Κύπρος έπρεπε να πήγαιναν καλύτερα” είπε με νόημα. Όσο για το αν θα ξαναπήγαινε στη Eurovision απάντησε ότι αν υπήρχε ένα ανάλογο κομμάτι θα μπορούσε να το σκεφτεί. Για την προσωπική της ζωή είπε ότι είναι καλά και ότι αυτό που κάνουν με τον σύζυγο της είναι καθημερινές αποδράσεις στη φύση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ