Έλενα Κρίστενσεν: Προκαλεί ταχυπαλμίες στα 52 της χρόνια – ΦΩΤΟ

Από τις πασαρέλες προτίμησε ρόλο πίσω από τις κάμερες. Και όμως ακόμη και όταν επιλέγει να επιστρέψει μπροστά στον φακό η Έλενα Κρίστενσεν κάνει τον χρόνο να μοιάζει ότι έχει σταματήσει στη δεκαετία που μεσουρανούσε στη μόδα. Η Δανή καλλονή πλέον είναι 52 χρονών και ακόμη διαθέτει ένα θανατηφόρο κορμί που δεν διστάζει να το επιδεικνύει σε κάθε ευκαιρία.

Αυτήν τη φορά φόρεσε τα μαύρα τα σέξι τα εσώρουχά της, και ποζάρει χαμογελαστή, με παιχνιδιάρικη διάθεση, ανεβάζοντας τη θερμοκρασία κατακόρυφα.

Η Έλενα ποζάρει με περισσή αυτοπεποίθηση παρουσιάζοντας σετ εσωρούχων από την εταιρεία με την οποία συνεργάζεται, αποτελώντας η ίδια το καλύτερο μοντέλο και η καλύτερη διαφήμιση για τα σέξι εσώρουχα. Σε άλλη φωτό, το διάσημο μοντέλο -και φωτογράφος πλέον- από τη Δανία ποζάρει με τις φίλες της Μπρουκ Σιλντς και Καμίλα Σταρκ επίσης απαστράπτουσα και επιδεικνύοντας τους καλοσμιλεμένους γλουτούς της και αφήνοντας ουσιαστικά ελάχιστα στη φαντασία.

Η σειρά εσωρούχων φέρει ονομασίες από τις θεές της αρχαίας Ελλάδας όπως η Αφροδίτη, η Αθηνά ή η Περσεφόνη. “Ως εταιρεία που υποστηρίζεται από γυναίκες για γυναίκες. είμαι ενθουσιασμένη που μπορώ να φωτογραφίσω αυτήν την όμορφη κολεξιόν με το δικό μου γυναικείο μάτι και να εμπνεύσω άλλες να γιορτάσουν τον δικό τους αισθησιασμό”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ