Έλενα Χριστοπούλου: Τι απάντησε για το unfollow στην Βίκυ Καγιά – ΒΙΝΤΕΟ

Καλεσμένη στην εκπομπή «Καλό μεσημεράκι» με τον Νίκο Μουτσινά βρέθηκε το μεσημέρι της Τρίτης η Έλενα Χριστοπούλου. Η γνωστή coach μοντέλων και κριτής του My Style Rocks, εξήγησε τους λόγους που την οδήγησαν στην απόφαση να κάνει unfollow τη Βίκυ Καγιά.

Όπως είπε η Έλενα Χριστοπούλου, η περίοδος της καραντίνας ήταν κατάλληλη για ένα ξεκαθάρισμα. «Κάνω ξεκαθάρισμα πολύ μεγάλο… και στο instagram έχω ξεκινήσει και θα κάνω και άλλο. Κάνω στη ζωή μου, στην ψυχή μου, στα επαγγελματικά μου και στα προσωπικά μου ένα πολύ μεγάλο ξεκαθάρισμα που χρειαζόταν γιατί δεν μπορώ να προσποιούμαι, έχω πρόβλημα», είπε χαρακτηριστικά η Έλενα Χριστοπούλου.

«Τη Βίκυ Καγιά δεν την ακολουθώ και δεν με ακολουθεί, δεν σημαίνει ότι δεν την εκτιμώ και δεν τη σέβομαι. Και έτσι όλο αυτό είναι πολύ ειλικρινές. Εύχομαι να μην το κάνω όμως μόνο εγώ και όλοι οι υπόλοιποι να το παίζετε ότι είστε καλά με όλους… Είναι ωραίο να ξέρουμε ποιοι είμαστε, πού είμαστε και πώς βαδίζουμε στη ζωή αυτή, αλλιώς θα έχουμε μπροστά μας πάντα νυχτερίδες» πρόσθεσε.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ