Έλενα Μπάση: Αποκαλύπτει την ηλικία της – Ήταν συμμαθήτρια με τη Ναταλία Γερμανού; – ΒΙΝΤΕΟ

Στην εκπομπή της Ναταλίας Γερμανού πήγε καλεσμένη η πρώην παίκτρια του Bachelor, Έλενα Μπάση για την οποία είχαν ειπωθεί πολλά για την ηλικία της και η ίδια είχε απαντήσει αστειευόμενη ότι ήταν συμμαθήτρια της παρουσιάστριας.

Η Έλενα Μπάση εμφανίστηκε στο πλατό κρατώντας την ταυτότητά της στο χέρι επιδεικνύοντάς τη με τη Ναταλία Γερμανού να ξεκαρδίζεται και συνεχίζοντας το αστείο της “συμμαθήτριας” είπε “σαν να μην πέρασε ούτε μια μέρα από την αποφοίτηση”.

Κατά τη συζήτηση και αφού “εξέτασε” την ταυτότητα της τραγουδίστριας αποκάλυψε ότι δεν ήταν συμμαθήτριες αλλά ότι η Έλενα Μπάση είναι πολύ μικρότερη. “Είναι πάρα πολλά χρόονια μικρότερή μου” είπε η Ναταλία Γερμανού και η Έλενα Μπάση γέλασε “είμαστε συμμαθήτριες” επέμεινε. “Δεν μπορώ να καταλάβω όλη αυτήν την κοινωνική προκατάληψη, ειλικρινά, υπάρχει ηλικία στη γυναίκα; Είναι αδύνατο αυτό που συμβαίνει” πρόσθεσε η πρώην παίκτρια του Bachelor.

Πάντως, στο τέλος της εμφάνισής της στην εκπομπή αποκάλυψε ότι είναι γεννημένη στις 26 Ιουνίου του 1978 απαντώντας σε όσους αναρωτιόνταν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ