Εκτυφλωτική η Κιμ Καρντάσιαν με το νέο της look – ΦΩΤΟ

Η 36χρονη βασίλισσα του κοντούρινγκ, έχει τον τρόπο να απασχολεί τα media και να εκπλήσσει σε κάθε της εμφάνιση και βρήκε τον καταλληλότερο χρόνο αλλά και τόπο για να το κάνει για άλλη μια φορά.

Με αφορμή λοιπόν την Εβδομάδα Μόδας στη Νέα Υόρκη, η Κιμ Καρντάσιαν έδωσε το «παρών» στην έναρξη του σπουδαίου αυτού event και βρέθηκε στις πρώτες θέσεις του fashion show του διάσημου οίκου υψηλής ραπτικής Tom Ford, για την παρουσίαση της συλλογής του για τη σεζόν Spring/Summer 2018.

Οπως ήταν αναμενόμενο όλα τα φλας των φωτογράφων «έπεσαν» επάνω της, μιας και επρόκειτο για την πρώτη επίσημη εμφάνιση της μετά την ανακοίνωση για το τρίτο παιδί που περιμένει.

Φορώντας ένα μαύρο μακρύ λάτεξ φόρεμα και ψηλοτάκουνα η Κιμ Καρντάσιαν πόζαρε πιο ξανθιά από ποτέ! Ναι, όπως πολύ καλά διαβάσατε, η σταρ αποφάσισε να κάνει άλλη μια αλλαγή στα μαλλιά της και να επιστρέψει στο ξανθό χρώμα, μόνο που αυτή τη φορά είναι πιο λαμπερό, πιο εκθαμβωτικό και φωτεινό από ποτέ.Πρόκειται για την ακρίβεια για ένα silvery /platinum blonde look, δηλαδή μια ξανθιά- πλατινέ απόχρωση που πλησιάζει και στο γκρι, την οποία έχει επίσης επιλέξει για να ανανεώσει την εικόνα της η Κάρλι Κλος.

Το χρώμα αλλά και το κούρεμα της Κιμ Καρντάσιαν επιμελήθηκε ο έμπιστος hairstylist Κρις Απλτον, ο οποίος μάλιστα έγραψε σε σχετικό boomerang post στο Instagram: «Μάντεψε ποιος… Εξετάζοντας εάν οι ξανθιές έχουν περισσότερο fun! Silver white hair vibes! Ξεκινά η NYFW!»

Πηγή: bovary.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ