Ειρήνη Μερκούρη: “Δεν πρόκειται ν’ αλλάξω πίστη ποτέ και να μου κόψουν το κεφάλι θα είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη”

Στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου έδωσε συνέντευξη η Ειρήνη Μερκούρη. Η τραγουδίστρια, που συμμετέχει στο “J2US” μίλησε μεταξύ άλλων για την πίστη της.

Φαίη Σκορδά: Έμαθε on air ότι πέθανε ο γάτος της – «Καληνύχτα αγκαλιά μου»

Ερωτηθείσα για δημοσιεύματα που την ήθελαν να είχε γίνει καλόγρια η τραγουδίστρια απάντησε πως: “Δεν ισχύει, πάω σε μοναστήρια γιατί είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη, αυτό δεν αλλάζει και δε θα αλλάξει ποτέ!“. Παράλληλα εξήγησε πως πάει κατά καιρούς σε μοναστήρια και κάθεται κάποιες ημέρες για την ψυχική της ηρεμία.

Ακόμα δηλώνει: “Ο Χριστός, η Αγία Τριάδα, η Ορθοδοξία, η Παναγία και οι Άγιοι είναι τα πάντα για εμένα. Το έχω πει και θα το ξαναπώ. Μετά είναι η οικογένειά μου και να είναι καλά και όλος ο κόσμος. Δε θα έπαιζα ποτέ με τον αληθινό Θεό, με τον Ιησού Χριστό. Δεν είναι δυνατόν να πας καλόγρια και μετά να έρχεσαι στην πίστα και να φοράς μίνι. Έτσι παίζουμε με τον Θεό; Αυτά είναι κακοήθειες. Θα ήταν τιμή για μένα να πάω καλόγρια αλλά έχω αποφασίσει το βίο της ζωής μου. Είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη. Εγώ δεν είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη απλά για να το λέω“.

Λιονέλ Μέσι: «Χίλιες και μία νύχτες» στην Σαουδική Αραβία ή… «παραμύθια της Χαλιμάς»; – Η αστρονομική πρόταση και η διάψευση

“Πιστεύω στην Ουράνια Βασιλεία, ότι πάνω απ’ αυτά τα συννεφάκια υπάρχει η αιώνια ζωή του Ιησού Χριστού μας, της Αγίας Τριάδας. Αυτό πιστεύω και θα τ’ ομολογώ μέχρι να μου βγει η ψυχή. Δεν πρόκειται ν’ αλλάξω πίστη ποτέ και να μου κόψουν το κεφάλι θα είμαι Χριστιανή Ορθόδοξη!

Όταν ρωτήθηκε για το αν πίστευε από πάντα, η Ειρήνη Μερκούρη λέει ότι: “Ανέκαθεν πίστευα, αλλά δεν είχε τύχει να το αναφέρω. Αυτό είναι για εμένα μαγκιά, να μιλάς για τον αληθινό Θεό, αυτό που δεν είδες από κοντά αλλά ελπίζεις και πιστεύεις!

Emilia Vodos: «Δεν έχω βάλει ρούχα από την λαϊκή» – Ο σύντροφός της και η τσάντα των 8.000 ευρώ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ