Είναι η Anitta από τη Βραζιλία η νέα Shakira;

H Anitta που έχει χαλάσει τον κόσμο με τις εμφανίσεις της, γεννήθηκε στο Ρίο Ντε Τζανέϊρο στις 30 Μαρτίου του 1993 και ξεκίνησε την καριέρα της το 2010. Είναι τραγουδίστρια, συνθέτης, ηθοποιός, χορεύτρια, μπίζνες γούμαν και παρουσιάστρια της τηλεόρασης. Η ίδια δηλώνει ότι οι πιο σημαντικές επιρροές της είναι από τις Mariah Carey, Beyoncé, Shakira και Rihanna. Η μουσική της κινείται στον χώρο της latin pop με στοιχεία από R&B, electropop, EDM, reggae και reggaeton.

Του Ιωσήφ Αβράμογλου

Το πρώτο της χιτ σινγκλ ήταν το “Meiga e Abusada”, που έβγαλε το 2012 με ένα βίντεο κλιπ γυρισμένο στο Las Vegas. Έχει συνεργαστεί με την Madonna, την Rita Ora, τον Luis Fonsi, τους Black Eyed Peas και άλλους. Η Anitta έχει αποσπάσει πολλές υποψηφιότητες για latin μουσικά βραβεία και πέντε MTV Europe Music Awards.

Σύμφωνα με το περιοδικό Billboard, είναι μία από τις πλέον influential διασημότητες παγκοσμίως στα κοινωνικά δίκτυα.

Το 2020 έβγαλε το “Me Gusta” με την Cardi B και τον Myke Towers.

H Anitta έκανε την παρθενική της εμφάνιση στα MTV Video Music Awards με την παγκόσμια επιτυχία της “Envolver”. Η Βραζιλιάνα σούπερσταρ ανέβηκε εχθές στη σκηνή του Prudential Center στο New Jersey, όπου την παρουσίασε ο Blackpink και έκανε τα χορευτικά της όπως μόνο εκείνη ξέρει.

Anitta

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, από τα μεσάνυχτα μέχρι τις 3 το πρωί, ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή “After Midnight… όπως έλεγε και ο J.J. Cale”, με πολλή και καλή μουσική). twitter:@IosifAvramoglou

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ