“Είμαι περήφανος για το ρόλο του Ηρακλή”

“Είμαι περήφανος για το ρόλο του Ηρακλή”

Μπορεί σήμερα να θεωρείται ένας από τους πιο αρρενωπούς σταρ του Χόλιγουντ, όμως ο Ράιαν Γκόσλινγκ λησμονεί την περίοδο που εμφανιζόταν μπροστά στις κάμερες με κατάξανθο μαλλί, τεχνητό μαύρισμα και καλσόν.

Μιλώντας για την πιο «περήφανη» στιγμή της καριέρας του, ο 32χρονος ηθοποιός γύρισε τον χρόνο πίσω, στο 1998 και θυμήθηκε την περίοδο που υποδυόταν τον μυθικό Ηρακλή σε μία παιδική σειρά.

«Νιώθω περήφανος για τη δουλειά μου στο «Νεαρό Ηρακλή». Είχα τεχνητό μαύρισμα και φορούσα καλσόν και δερμάτινο παντελόνι», δήλωσε στην ιστοσελίδα Huffington Post ο ηθοποιός που απέκτησε ορδές θαυμαστριών μετά τους ρόλους του στις ρομαντικές ταινίες «Crazy, Stupid, Love» και «Blue Valentine». Αν και συμμετείχε σε λίγα μόνο επεισόδια της παιδικής σειράς «Young Hercules», η οποία προβαλλόταν περίπου έναν χρόνο, ο Γκόσλινγκ φαίνεται ότι ταυτίστηκε γρήγορα με τον μυθικό ήρωα και παθιαζόταν στα γυρίσματα.

«Πολεμούσα φανταστικά τέρατα, τα οποία εγώ προσποιούμουν ότι υπήρχαν», δήλωσε ο ηθοποιός, που έχει ταξιδέψει μέχρι τη Νέα Ζηλανδία για τα γυρίσματα της παιδικής σειράς. Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γκόσλινγκ είχε συμμετάσχει και στην παιδική σειρά «Mickey Mouse Club».

 

Πηγή: ESPRESSO 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ