“Έφυγε” ο πατέρας της Α.Βίσση

Τον αγαπημένο της πατέρα έχασε η Άννα Βίσση λίγο πριν τα μεσάνυχτα της Παρασκευής. Δεν άντεξε την νέα επιδείνωση της υγείας του και άφησε την τελευταία του πνοή σε κυπριακό νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν, βυθίζοντας την οικογένεια στο πένθος.

Όπως είχε γράψει το enikos.gr, ο πατέρας της αγαπημένης Ελληνίδας σταρ  υπέφερε από χρόνιο πρόβλημα υγείας και  βρίσκόταν στην εντατική, ακίνητος. Τόσο η ‘Αννα, όσο και οι αδελφές της Νίκη και Λία, προσπαθούσαν  να φανούν ψύχραιμες και να στηρίξουν τη μητέρα τους, Σοφία, που στεκόταν βράχος, στο πλευρό του.

Η λατρεία που τρέφει η ‘Αννα Βίσση και για τους δύο γονείς της είναι γνωστή – ποτέ δεν την έκρυψε από τους φίλους και θαυμαστές της, όπως ποτέ δεν επιχείρησε να αποσιωπήσει την περιπέτεια της υγείας του αγαπημένου της πατέρα.Μάλιστα, η Άννα ήταν ιδιαίτερα επικριτική με εκείνους που είχαν σπεύσει να τη «λιθοβολήσουν» επειδή είχε συμπεριλάβει πλάνα του στο βιογραφικό της rockumentary στον Alpha, “Όσο έχω φωνή” : “Θεωρώ πως θα ήταν λάθος μου να μην υπάρχει στην ιστορία μου ο μπαμπάς μου, που μπορεί να μην είναι σε θέση να φοράει κοστούμι και να βγει στην τηλεόραση να μιλήσει, αλλά υπάρχει, χαμογελάει και είναι ευτυχισμένος που οι άνθρωποί του είναι κοντά του για να τον βοηθούν και να τον λατρεύουν. Όχι μόνο δεν “ξεπούλησα”, όπως πολύ άστοχα ειπώθηκε, τον πατέρα μου, αλλά έδειξα πόσο περήφανη είμαι γι’ αυτόν”. Τα θερμά μας συλληπητήρια στην οικογένεια.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ