Εφιάλτης για γνωστή τραγουδίστρια στο σολάριουμ – τη βιντεοσκόπησαν γυμνή

Θύμα ενός ειδικού φρουρού έπεσε γνωστή τραγουδίστρια, που υπέστη σοκ όταν διαπίστωσε ότι την κινηματογραφούσε γυμνή, την ώρα που έκανε… σολάριουμ.

Ο λόγος για την Σαμπρίνα, που παρά τον τρόμο που ένιωσε, η οργή της ήταν τόσο μεγάλη που δεν δίστασε να επιτεθεί στον άνθρωπο που τη φωτογράφιζε και τη βιντεοσκοπούσε και να του πάρει το κινητό, το οποίο αποτελεί πειστήριο στη μήνυση που κατέθεσε εναντίον του.

Το πρωτοφανές περιστατικό συνέβη μέσα σε ινστιτούτο ομορφιάς και μάλιστα ο πρωταγωνιστής του έχει εξαφανιστεί και αναζητείται.

«Ήταν το παιδί μου έξω από το δωμάτιο και τα είδε όλα» επιβεβαίωσε ταραγμένη μιλώντας στην «Espresso» η τραγουδίστρια.

Όλα έγιναν όταν η Σαμπρίνα πήγε σε ινστιτούτο ομορφιάς στην περιοχή της Καλλιθέας για να κάνει τεχνητό μαύρισμα. Ο άντρας που αναζητείται και φέρεται να είναι ο κάτοχος του κινητού τηλεφώνου βρισκόταν ήδη εκεί.

Η τραγουδίστρια δεν έδωσε σημασία στην παρουσία του, καθώς τον είχε ξαναδεί, ωστόσο δεν έχει διευκρινιστεί αν ήταν επισκέπτης ή έχει κάποια σχέση εργασίας με την επιχείρηση, κάτι που απαγορεύεται αυστηρά από τον κώδικα της ΕΛ.ΑΣ., σε περίπτωση που επιβεβαιωθεί πως είναι ειδικός φρουρός.

Η Σαμπρίνα έβγαλε τα ρούχα της και μπήκε στο μηχάνημα σολάριουμ φορώντας τα ειδικά προστατευτικά γυαλιά για την ακτινοβολία και μια πετσέτα στο πρόσωπο, χωρίς να φαντάζεται τι θα ακολουθούσε. Η συνεδρία θα διαρκούσε 15- 20 λεπτά, αλλά περίπου στα μισά η γνωστή τραγουδίστρια έβγαλε για λίγο την πετσέτα και τότε είδε έντρομη σο κάτω μέρος του κουβουκλίου ένα χέρι που κρατούσε ένα κινητό τηλέφωνο και την κινηματογραφούσε.

Έξαλλη, βγήκε από το μηχάνημα και άρπαξε τον άντρα φωνάζοντας οργισμένη, ενώ παράλληλα πήρε από τα χέρια του το κινητό. Εκείνος μάλιστα την εκλιπαρούσε να σβήσουν το οπτικό υλικό και να λήξει εκεί το θέμα, αλλά όταν είδε πως η τραγουδίστρια ήταν αμετάπειστη και αποφασισμένη να καταφύγει στην Αστυνομία, αποφάσισε να το βάλει στα πόδια.

Η Σαμπρίνα παρέδωσε το κινητό τηλέφωνο με το αποδεικτικό υλικό στο Αστυνομικό Τμήμα Καλλιθέας. Οι αστυνομικοί διαπίστωσαν ότι η συσκευή ανήκει σε συνάδελφό τους ειδικό φρουρό, ο οποίος αναζητήθηκε για να συλληφθεί στα όρια του αυτόφωρου, αλλά δεν εντοπίστηκε στο σπίτι του και αναζητείται.

Πηγή: Espresso  

 

Διαβάστε επίσης:

Eρωτευμένη η Ριάνα με τον Καρίμ Μπενζεμά

To μασάζ της Ντορέττας Παπαδημητρίου στην παραλία – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Αρναούτογλου “καρφώνει” τον Σταρόβα – ΒΙΝΤΕΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ