Έφη Παπαθεοδώρου: Πού βρίσκεται σήμερα η “Θεοπούλα” – Τι λέει για την ατάκα “κόβεται το σεξ;”

Η ηθοποιός Έφη Παπαθεοδώρου, γνωστή στο κοινό ως γιαγιά Θεοπούλα, μιλά για τη ζωή της και εξηγεί γιατί δεν μπορεί να ακούει τον όρο “πουλάω”.
Η Έφη Παπαθεοδώρου ξεναγεί την κάμερα της εκπομπής “Τι λες τώρα” του MEGA στο χωριό της, την Tριχωνίδα Αγρινίου, όπου βρίσκεται.

“Εδώ γεννήθηκα το 1938 , και μέσα στον πόλεμο ανεβήκαμε στο βουνό. Τα πρώτα χρόνια τα πέρασα με τους αντάρτες πάνω”, δήλωσε η ηθοποιός, αναπολώντας τα παιδικά της χρόνια.

Η Έφη Παπαθεοδώρου είπε ότι την ενοχλεί ο όρος “πουλάω” στο θέατρο ή στην τηλεόραση.

“Τι είμαστε πατάτες ή ντομάτες; Δεν ντρέπονται να χρησιμοποιούν αυτόν τον όρο; Πουλάς ένα προϊόν. Δεν είμαι προϊόν, είμαι καλλιτέχνης που πρέπει να μεταδώσω στους άλλους τις γνώσεις μου, να τους ανεβάσω από χαμηλά ψηλά. Είναι ντροπή να λέμε αυτό το πράγμα” σημείωσε.

Θεοπούλα Έφη Παπαθεοδώρου

Η Έφη Παπαθεοδώρου θυμάται τον ρόλο της Θεοπούλας στο “Παρά Πέντε” και την ατάκα που ακούγεται ακόμη και σήμερα “κόβεται το σεξ;”. Ενοχλείται πλέον να τη ρωτούν γι’ αυτό συνεχώς.

“Τώρα τι να με ρωτάνε κάθε φορά “κόβεται το σεξ;” Λέω, εμένα ρωτάς τη γριά αν κόβεται το σεξ; Tι να σου πει η γριά, αν δεν το ξέρεις εσύ;” ανέφερε.

Δείτε την απολαυστική συνέντευξη που έδωσε η Έφη Παπαθεοδώρου

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ