«Δύσκολο να είσαι σύζυγος ενός Beatle»

«Δύσκολο να είσαι σύζυγος ενός Beatle»

«Το να είσαι σύζυγος ενός μέλους των Beatles είναι δυσκολότερο κι από το να είσαι σύζυγος ενός πολιτικού». Σε αυτό το συμπέρασμα κατέληξε η σύζυγος του αδικοχαμένου Τζον Λένον, Γιόκο Όνο, η οποία είπε πως ακριβώς γι’ αυτό αγαπά ιδιαίτερα τις συζύγους των υπολοίπων Σκαθαριών.

«Γι’ αυτό σέβομαι και αγαπώ τις συζύγους των υπολοίπων Beatles. Είναι το πιο δύσκολο πράγμα για μένα. Νομίζω πως είναι δυσκολότερο από το να είσαι σύζυγος ενός πολιτικού, γιατί είναι ατελείωτο. Έχουμε μία θέση που είναι ατελείωτη» είπε χαρακτηριστικά η Γιόκο ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον Πωλ ΜακΚάρτνεϋ για τις δηλώσεις που έκανε σχετικά με το ότι δεν ήταν η Γιόκο η αιτία που οι Beatles διαλύθηκαν.

«Ήταν πολύ γλυκός που το είπε αυτό και προφανώς χρειαζόταν έναν επίλογο για να το πει. Γι’ αυτό δεν μπορούσε να πει τίποτα μέχρι σήμερα. Με ήξερε, ξέραμε ο ένας τον άλλο για 30, 40 χρόνια και κάτι, αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να πει κάτι τέτοιο γιατί οι άνθρωποι λάτρευαν την ιδέα να παλεύουμε σαν τρελοί σε ένα ρινγκ».

ΠΗΓΗ: poprocknews.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ