Δύσκολες ώρες για τη Sharon Stone

Δύσκολες ώρες περνά η Sharon Stone, καθώς, όπως η ίδια αποκάλυψε, ο 11 μηνών ανιψιός της και βαφτισιμιός της βρέθηκε στην κούνια του με οργανική ανεπάρκεια.

Η Χολιγουντιανή σταρ απηύθυνε έκκληση στους ακολούθους της στο instagram να κάνουν μια προσευχή για τον River Stone, καθώς η οικογένεια “χρειάζεται ένα θαύμα”.

Stone ανιψιός

Δεν έχουν γίνει περισσότερα γνωστά για την κατάσταση του River.

Ο μικρούλης γεννήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2020. Είναι ο γιος του αδελφού της Sharon, Patrick Stone.

Η σταρ του “Βασικού Ενστίκτου” σύστησε τον ανιψιό της στους ακολούθους της στο Instagram αμέσως μετά τη γέννησή του, πέρυσι, ανεβάζοντας μία φωτογραφία του νεογέννητου στα social media. “Κοιτάξτε ποιος πηγαίνει σπίτι: ο River William Stone, το μωρό του αδελφού μου Patrick και της συζύγου του Tasha” είχε γράψει στη λεζάντα που συνόδευε τη φωτογραφία.

Sharon Stone ανιψιός

Η Sharon Stone θα βραβευτεί στη Ζυρίχη

Η σοκαριστική ανάρτηση της Stone έρχεται μετά την ανακοίνωση ότι θα τιμηθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ της Ζυρίχης με το βραβείο του Golden Icon. Το Φεστιβάλ αναμένεται να διοργανωθεί τον επόμενο μήνα οπότε θα γίνει και η βράβευση της Sharon Stone, σύμφωνα με το The Hollywood Reporter.

Αναφερόμενη στη βράβευσή της, η σταρ δήλωσε κατενθουσιασμένη για την αναγνώριση.

Ο καλλιτεχνικός διευθυντής του Κινηματογραφικού Φεστιβάλ της Ζυρίχης, Christian Jungen, αναφερόμενος στη Stone είπε ότι “είναι μία γυναίκα που θα λάτρευε ο Hitchcock” και ένα “πραγματικό είδωλο της Έβδομης Τέχνης”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ